Antena Căutare

Cel mai tânăr cuplu care a sărbătorit nunta de diamant. Care e secretul căsniciei de 60 de ani a lui Lynne și Bert Woolliss

Lynne Woolliss și soțul ei, Bert, un cuplu din North East Lincolnshire, au împlinit 60 de ani de căsnicie, sărbătorind nunta de diamant.

lynne si bert in tinerete, imbracati in tricouri albe cu dungi Galerie
Lynne Woolliss și soțul ei, Bert, un cuplu din North East Lincolnshire, au împlinit 60 de ani de căsnicie, sărbătorind nunta de diamant. | Profimedia

Cei doi se cunosc din copilărie și au fost prima dragoste unul pentru celălat, iar anii de căsnicie dovedesc că au fost și ultima dragoste, de vreme ce sunt căsătoriți de 60 de ani.

Bert a cerut-o de soție pe Lynne când aceasta a împlinit 16 ani, după ce tânără a rămas atunci însărcinată. Deși mama lui Lynne nu a fost de acord cu relația celor doi, ei au demonstrat că iubirea învinge și că împreună pot trece peste orice.

Lynne Woolliss, în vârstă de 76 ani acum, și Bert Woolliss, în vârstă de 77 de ani, sunt cel mai tânăr cuplu care celebrează 60 de ani de căsnicie. Fericitul cuplu a sărbătorit aniversarea căsniciei lor, marcând-o ca “nunta de diamant”, la reședința lor din Cleethorpes, fiind înconjurați de copiii și nepoții lor.

Lynne și Bert, dragoste la prima vedere la 16 ani

De asemenea, cuplul care a devenit celebru pentru longevitatea căsniciei lor a primit o felicitare din partea Reginei Elisabeta a II-a, potrivit Daily Mail.

Lynne și Bert au 5 copii, 8 nepoți și 8 strănepoți. Chiar dacă initial mama lui Lynne nu l-a acceptat pe Bert, după ani de căsnicie, când a văzut cât de fericită e fiica ei, ea s-a bucurat pentru cei doi.

Citește și: După ce a divorțat, o mamă cu 4 copii s-a transformat total. Cum arată azi Zohrah

Lynne a spus despre Bert că “e cel mai bun lucru care I s-a întâmplat”, povestind că succesul unei căsnicii fericite stă în comunicare și în felul în care cei doi își rezolvă problemele. Dacă nu ar fi existat sinceritate între cei doi, atunci probabil nu ar fi reușit să fie împreună de atâta timp.

Cuplul s-a cunoscut în 1959, pe când erau adolescenți, după ce Lynne l-a certat pe Bert pentru că o fiza cu privirea. Bert, care avea atunci 15 ani, i-a spus lui Lynne că e frumoasă. Pentru că era încrezător, băiatul a întrebat-o pe Lynne dacă vrea să iasă cu el la o întâlnire.

După mai multe întâlniri, Lynne i-a spus lui Bert că a rămas însărcinată, iar el, contrar așteptărilor ei, nu s-a speriat și a spus că vrea să o ia de soție. Când a împlinit 16 ani, Lynne era însărcinată în 7 luni cu primul lor copil, un băiețel pe nume John. Ea și Bert s-au căsătorit ăe 17 iulie 1961 și au avut doar 6 invitați la nuntă.

Câți nepoți și strănepoți au acum cei doi

“Pentru că mamei mele îi era rușine cu mine, nici măcar nu a venit la nuntă. Cu toate acestea, 60 de ani mai târziu, pot să zic că am luat decizia corectă chiar dacă eram așa tineri. Când mă uit în urmă nu mi se pare că am avut perioade grele. (...) Am crescut împreună. Eram niște copii atunci când ne-am cunoscut, 60 de ani mai târziu, iubirea și pasiunea sunt încă aici”, a povestit Lynn.

Citește și: Un bărbat și-a filmat soția somnambulă, în timpul nopții. Imaginile cu Celina Myers sunt virale pe TikTok

Deși startul lor în viața de familie a fost unul dificil pentru că erau foarte tineri, Bert a trebuit să muncească din greu pentru a-și întreține familia. Lynn spune că Bert este cel mai muncitor om pe care l-a cunoscut și a fost mereu extrem de grijuliu cu ea și copiii.

Bert a avut mai multe joburi în același itmp, lucrând și ca lăptar, și ca muncitor în port. Oricât de greu I s-a părut adesea, bărbatul a spus că nu regretă niciodată decizia de a se căsători cu Lynn când erau doar niște adolescenți.

“Și astăzi e la fel de frumoasă precum era când am văzut pentru prima dată”, a mai spus Bert.

Nicola Woolliss, mezina celor doi și singura fată a cuplului, în vârstă de 47 ani, a spus că se bucură nespus că și astăzi îi vede râzând mereu pe părinții ei.

Nicola, care e moașă de meserie, a spus: “Faptul că și-au serbat aniversarea de 60 de ani a căsniciei alături de întreaga familie a fost foarte frumos. Mereu spun că nu vor cadouri sau bani, ei vor doar să ne vadă adunați laolaltă”.

Femeia care a fost criticată pentru că era obeză a slăbit 50 kilograme. Cum arată acum și cât au costat procedurile... Britni Church are 12 copii, la doar 32 de ani. Pentru ce a fost blamată tânăra, de-a lungul timpului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x