Antena Căutare

Chirie de 800 de lei pentru cămăruța asta! Provocare: pe unde intri în cameră?

sNu mai este nicio surpriză faptul că în ultimii ani prețul chiriilor, mai ales în orașe mari precum București sau Cluj, au explodat. Totuși, un anunț apărut recent pe internet a devenit viral și a stârnit numeroase reacții, căci oferta chiar este una...greu de imaginat! Ce condiții incredibile poate primi un chiriaș, pentru suma de aproximativ 800 de lei?

Nu mai este nicio surpriză faptul că în ultimii ani prețul chiriilor, mai ales în orașe mari precum București sau Cluj, au explodat. Totuși, un anunț apărut recent pe internet a devenit viral și a stârnit numeroase reacții, căci oferta chiar este una...greu de imaginat! Ce condiții incredibile poate primi un chiriaș, pentru suma de aproximativ 800 de lei?

Toată lumea știe că prețul chiriilor este în creștere, mai ales în ultima perioadă. Totuși, acest fenomen nu se întâmplă doar în România, în orașe precum București sau Cluj, ci inclusiv în marile capitale europene.

O dovadă în acest sens este anunțul publicat recent de către un proprietar, care cere 145 de lire sterline (aproximativ 800 de lei) pentru o cameră...greu de locuit!

Chirie de 800 de lei pentru cămăruța asta! Provocare: pe unde intri în cameră?

Trecând peste faptul că încăperea are doar câțiva metri pătrați, masa lipită de pat și toaleta probabil undeva pe un hol, la comun cu alți cihriași, detaliul care i-a șocat pe toți a fost modul în care se intră în cameră.

Mai exact se pare că intrarea se face prin...șifonier! Așa cum se poate vedea din poze, camerei îi lipsește ușa, așadar rămâne să tragem o concluzie logică și să credem că chiriașii de aici trăiesc oarecum experiența din „Narnia”, trecând printr-un șifonier ca să ajungă acasă!

Și unde mai pui că trebuie să dai „doar” 800 de lei pentru o asemenea chirie în orașul Londra?

Chirie de 800 de lei pentru cămăruța asta! Provocare: pe unde intri în cameră?

O femeie a vrut să-și tatueze sprâncenele, dar a fost imediat părăsită de iubit! Cum a apărut acasă... Gaura neagră fotografiată recent, denumită după un celebru artist cu milioane de fani! Despre cine e vorba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x