Antena Căutare

Cel mai TARE SMS din istorie. Ce i-a scris un român unei femei "de rezervă". Vei râde cu lacrimi!

Conversaţiile dintre tineri care se tatonează sunt, de departe, cele mai amuzante! Mai ales cele dintre un băiat şi o fată "de rezervă". Un exemplu bun este şi imaginea de mai sus.

Conversaţiile dintre tineri care se tatonează sunt, de departe, cele mai amuzante! Mai ales cele dintre un băiat şi o fată "de rezervă". Un exemplu bun este şi imaginea de mai sus.

Un băiat este pe cât de amuzant, pe atât de periculos cu o fată care nu-i este indiferentă. Deşi visează la altă fată, "cea mai frumoasă din lume", el se mulţumeşte să-i scrie celei pe care o place mai puţin. Puţine sunt situaţiile în care o destinatară a unui asemenea sms l-ar ierta pe expeditor! Nu ştim ce s-a întâmplat până la urmă, cert e că această conversaţie a devenit virală, iar internauţii nu s-au putut opri din... râs.

Fetelor, voi cum aţi fi reacţionat? Ce replică i-aţi fi dat?

Cât de bine stai la acest capitol? Mută doar trei beţe de chibrit pentru a obţine două pătrate... Ai blugi vechi de care nu poți să te desparți? Atunci iată niște trucuri prin care te poți îmbogăți peste noapte!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x