Cel mai tare test de personalitate! Spune-mi la ce birou muncești ca să-ți spun cine ești!

Personalitatea unui om poate ieși la iveală inclusiv prin micile obiceiuri din viața de zi cu zi. Biroul spune multe despre tine.

Ai curaj să faci și tu acest test?

Personalitatea unui om poate ieși la iveală inclusiv prin micile obiceiuri din viața de zi cu zi. Biroul spune multe despre tine.

Ce înseamnă dacă ai biroul aglomerat

În mod surprinzător, s-ar părea că persoanele cu un birou aglomerat, plin de hârtii, agende, creioane și alte obiecte necesare muncii de zi cu zi, sunt considerate a fi genii creative. Mai mult decât atât, unele voci spun că și biroul lui Albert Einstein ar fi fost unul foarte aglomerat.

TEST de PERSONALITATE! Alege-ți frunza și află ce spune ea despre tine. Vei fi surprins de ADEVĂR!

Ce spune despre tine un birou organizat

Un birou bine pus la punct, unde fiecare lucru are locul lui bine stabilit, denotă faptul că ești un geniu funcțional. S-ar părea că una dintre personalitățile care avea un astfel de birou bine organizat era și Marie Curie. Pe un astfel de birou nu stau decât lucruri absolut necesare, nicidecum decorațiuni sau alte accesorii nefolositoare.

Tu ce fel de birou ai?

Ce înseamnă dacă preferi jucăriile și decorațiunile

Cu toții am văzut birouri pline de jucării, magneți și alte decorațiuni amuzante – În mod surprinzător, specialiștii spun că astfel de spații de muncă sunt caracteristice persoanelor care lucrează bine în echipă și care știu că munca trebuie alternată cu pauzele relaxante. Mark Twain ar fi avut un astfel de birou.

Ce spune despre tine un birou plin de gadget-uri

Dacă iubești tehnologia ești clar un geniu tehnologic. Sau cel puțin așa cred specialiștii care spun că și Nikola Tesla ar fi avut biroul plin de mici invenții. În zilele noastre, asta s-ar traduce prin lampă cu USB, cană cu USB, telefon mobil, tableta și alte asemenea obiecte.

Află AICI mai multe detalii!

Ultimele știri