Căutare Live

Cel mai tare truc. A luat un trandafir și i-a secționat tulpina în patru, iar rezultatul a fost uimitor!

Pentru acest truc aveţi nevoie un trandafir, un cuţit, patru feluri de colorant alimentar şi patru pahare cu apă

Pentru acest truc aveţi nevoie un trandafir, un cuţit, patru feluri de colorant alimentar şi patru pahare cu apă.

Despicaţi coada trandafirului în patru bucăţi, pe o lungime de 5-6 centimetri. Apoi, luaţi cele patru pahare cu apă şi adăugaţi în fiecare câteva picături de colorant alimentar. Nu amestecaţi culorile, în fiecare pahar trebuie să fie o singură culoare.

Introduceţi cele patru bucăţi ale cozii trandafirului într-unul dintre pahare şi lăsaţi floarea acolo o zi sau două. La final, trandafirul se va colora în toate culorile curcubeului, deoarece apă colorată va fi absorbită de tulpină şi transmisă către petale.

Iată ce se întâmplă!

Ai auzit de ea din cărți și filme, dar nu știai cum arată de fapt! Ea este adevărata „Alice în Țara Minunilor”!... Ultima oră. Legea antifumat ar putea fi modificată în următoarea perioadă!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri