Antena Căutare

Cel mai vechi mesaj in sticla, descoperit in Canada, dupa 107 ani

Un canadian a gasit pe o plaja de langa Vancouver un mesaj intr-o sticla, ce ar putea fi cel mai vechi descoperit pana acum. Mesajul a fost trimis in 1906, de catre Earl Willard si, pana acum, nu s-a aflat cine este misteriosul expeditor, relateaza Huffington Post.

Steve Thurber se plimba pe plaja si, la un moment dat, a observat o sticla infipta in nisip. A ridicat-o si a descoperit ca in interiorul ei se afla o scrisoare.

Canadianul a reusit sa vada data si numele celui care a trimis-o fara sa deschida sticla. Mesajul este datat 29 septembrie, 1906 si semnat de un anume Earl Willard.

Pe plicul din sticla se mai mentioneaza ca a fost aruncat in ocean de pe un vapor ce executa o cursa San Francisco-Bellingham. Barbatul care a facut descoperirea istorica nu vrea sa deschida sticla.

Daca se va dovedi ca este autentic, mesajul din sticla ar fi cel mai vechi din lume. Pana acum, acest titlu era detinut de o sccrisoare care a stat in mare timp de 97 de ani si 309 zile.

Foto: CTV/Huffington Post

"Make Bono history!" NU e exercitiu de imaginatie, e realitate: Solistul trupei U2, alergat de anarhistii nemt... Un baietel de doi ani, cel mai tanar pacient operat impotriva obezitatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x