Antena Căutare

Cele mai bune documentare, filme şi seriale din lume au fost premiate la New York! Din juriu a făcut parte şi Mihai Gâdea

Producţii de 8 ţări, majoritatea europene, au fost recompensate cu premii Emmy. La gală au fost prezenţi peste o mie de oameni de televiziune din toată lumea. Din juriu a făcut parte şi Mihai Gâdea, singurul jurnalist român prezent la eveniment.

Producţii de opt ţări, majoritatea europene, au fost recompensate cu premii Emmy. La gală au fost prezenţi peste o mie de oameni de televiziune din toată lumea. Din juriu a făcut parte şi Mihai Gâdea, singurul jurnalist român prezent la eveniment.

Printre categoriile premiate s-au numărat cel mai bun documentar, cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă. Premiul Emmy pentru cel mai bun actor este câştigat de Kenneth Brangh, pentru rolul din serialul Wallender. Premiul Emmy pentru cea mai bună actriţă merge către Anna Friel. Felicitări!

Cel care a anunţat premiul pentru cel mai bun documentar şi anume, Exodus: Călătoria noastră în Europa, a fost însăşi Larry King - unul dintre cei mai cunoscuţi moderatori din toate timpurile. Cu un simţ al umorului dezvoltat, moderatorul american a vorbit despre cariera sa de peste 3 decenii.

„Cineva m-a întrebat recent care aş vrea să fie moştenirea pe care o las în urmă. Am răspuns că sper ca munca mea să ajute cât mai mulţi oameni. I-am învăţat pe telespectatorii mei multe lucruri, am învăţat multe împreună şi ne-am simţit bine în acelaşi timp”, a spus jurnalistul.

Gala a fost marcată de numeroase discursuri şi momente amuzante, iar ţinta glumelor a fost chiar Donald Trump.

Cele 11 trofee au fost câştigate de producţii din 8 ţări, printre care şi Franţa, Germania, Marea Britanie şi Belgia. Mihai Gâdea a fost singurul jurat din România prezent la cea de a 45- a gală Emmy Awards.

În ziua nunţii, o femeie a văzut-o pe fosta soţie a mirelui în sală şi a rugat-o să se ridice în picioare: “Nu credeam v... Până la 24 de ani, a ajuns de două ori campioană la gimnastică. Nimic nu i-a stat în cale, nici măcar sindromul Down...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x