Căutare Live

Cele mai ciudate obiceiuri și tradiții de Crăciun. De la sculpturi în ridichii până la elefanți, Crăciunul este sărbătorit, în mod diferit, în toate colțurile lumii

Crăciunul este sărbătorit astăzi pe tot globul, cu obiceiuri care mai de care mai trăsnite sau înduioşătoare. La Casa Albă, Donald Trump şi soţia sa, Melania au primit telefoane de la copiii care doreau să afle când vine Moşul cu daruri.

Crăciunul este sărbătorit astăzi pe tot globul, cu obiceiuri care mai de care mai trăsnite sau înduioşătoare. La Casa Albă, Donald Trump şi soţia sa, Melania au primit telefoane de la copiii care doreau să afle când vine Moşul cu daruri. În Mexic, un oraş celebrează Crăciunul printr-un festival al ridichilor, în timp ce în Thailanda, cei care oferă cadouri celor mici sunt elefanţii.

Preşedintele american şi Prima Doamnă s-au alăturat voluntarilor NORAD şi militarilor pentru a le oferi copiiilor, la telefon, informaţii despre locul în care se află Moşul şi când va ajunge acesta cu darurile mult aşteptate. Donald şi Melania Trump au stat de vorbă minute în şir cu cei mici şi au încercat să le facă sărbătorile memorabile.

La câţiva kilometri de Washington, pe râul Potomac, un Moş Crăciun nu a ţinut seama că e iarnă şi a făcut schi nautic, alături de spiriduşi.

În Mexic, în oraşul Oaxaca, a avut loc o expoziţie cu sculpturi create din ridichi. Figurinele expuse reprezintă scena naşterii lui Iisus sau alte secvenţe din istoria şi cultura locuitorilor din acest oraş.

Iar în Thailanda, moşul a schimbat renii cu elefanţii. Cinci elefanţi au oferit baloane, dulciuri şi jucării copiilor, în cadrul unei parade colorate şi plină de voie bună.

De Crăciun s-au bucurat inclusiv copiii unor migranţi salvaţi din Marea Mediterană. Aflaţi în continuare la bordul unei ambarcaţiuni, copiii au fost răsfăţaţi cu daruri pe care voluntarii le-au ascuns în pături.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri