Antena Căutare

Cele mai ciudate stiri ale anului 2011

In fiecare an, zeci de stiri ciudate si descoperiri stiintifice surprinzatoare ajung pe prima pagina a ziarelor din intreaga lume. De la nori care arata ca Abraham Lincoln la predictiile despre sfarsitul lumii sau la cercetarea radacinilor psihologice ale rapirilor exraterestre, anul 2011 nu a dezamagit deloc.

Mai departe, veti descoperi cele mai ciudate stiri ale anului care tocmai s-a incheiat:

1. Utilizatorii aplicatiei Google Map „cu ochi de soim" au observat mai multe structuri gigante si misterioase impanzite pe teritoriul Chinei. Mister rezolvat: sunt obiective de calibrare pentru sateliti spioni.

2. Un entuziast YouTube a observat un OZN de marimea unei planete in apropiere de Mercur, care s-a dovedit a fi un artefact de imagistica.

3. Cercetatorii ce il cauta pe Yeti au sustinut ca au descoperit „dovada incontestabila" a bestiei misterioase in apropiere de Rusia. Cateva luni mai tarziu, un presupus deget al lui Yeti a fost supus analizei ADN-ului si s-a descoperit a fi de origine umana.

4. Un medic legist din Irlanda a declarat ca un barbat a murit de combustie umana spontana. Intre timp, crematoriul din Anglia a dezvaluit planurile sale de a transforma caldura ce provine de la trupurile care ard in electricitate. Probabil alarmat de aceasta idee, un barbat de 50 de ani, „mort", s-a trezit dupa 24 de ore petrecute la morga.

5. Din motive necunoscute, anul 2011 a avut o explozie de rapoarte referitoare la copii sarbi care, se presupune, ca erau magnetici.

6. O multime de lucruri amuzante au fost observate pe cer. Un roi de insecte in Iowa a format ceea ce este cunoscut sub numele de „bugnado", iar nori din Canada semanau cu profilul lui Abraham Lincoln.

7. Un om de stiinta din California a realizat mai multe studii care sugereaza ca rapirile extraterestre si viziunile cu ingeri sunt, de fapt vise, foarte intense.

8. Howard Camping, un evanghelist de la radio, a prezis de doua ori ca lumea se va sfarsi in 2011. Un purtator de cuvant al lui Camping spune ca acesta planuieste sa faca noi preziceri ale sfarsitului lumii si pentru anul 2012.

9. Zeci de noi standarde bizare pentru Cartea Recordurilor au fost stabilite in 2011, insa acestea au fost cele mai mediatizate: cel mai mare sutien din lume a fost prezentat la Londra, de marimea 1222B; si cea mai paroasa fata din lume a fost incoronata.

10. Oamenii de stiinta au descoperit ca, daca ne-am pierdut telecomanda de la televizor, exista 49% sanse ca aceasta sa fie prinsa intre pernele canapelei.

11. Fanii care au sarbatorit realizarea unui eseu al echipei Seattle Seahawks au creat un mini-cutremur.

12. La inceputul anului, istoricii de arta au sugerat ca femeia portretizata in opera lui Leonardo da Vinci, „Mona Lisa", ar putea fi de fapt un tip. Misterele se inmultesc in ceea ce priveste cel mai faimos tablou din lume, inclusiv noua idee care spune ca exista coduri secrete pictate in ochii acesteia.

13. Destule intamplari ciudate s-au petrecut si in ocean. Un surfer a fost observat „calare" pe un rechin alb imens, un monstru acvatic a distrus Raul de est al orasului New York, iar oceanografii au descoperit „o farfurie zburatoare" care s-a prabusit in ocean.

14. Proprietarii cailor de curse din Noua Zeelanda li s-a acordat permisiunea de a vinde materialul seminal al armasarilor ca si bautura energizanta. Consumul acesteia ofera o saptamana de energie dupa ce se bea, sustine singurul vanzator.

Sursa: Financiarul

Nume romanesti pentru craterele de pe Luna, Mercur si Venus... O femeie impuscata in ochi nu a mers la spital pana nu a terminat berea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x