Antena Căutare

Cele mai importante lucruri pe care ar trebui să le știi înainte de nuntă! Urmează-le cu sfințenie

Desi de mai multi ani numarul casatoriilor se afla pe un trend descendent, cercetatorii sugereaza ca mariajul si mentinerea lui sunt cele mai bune lucruri pe care le poti face pentru tine.

Desi de mai multi ani numarul casatoriilor se afla pe un trend descendent, cercetatorii sugereaza ca mariajul si mentinerea lui sunt cele mai bune lucruri pe care le poti face pentru tine.

Insa iata 9 lucruri pe care ar trebui sa le stii inainte de nunta.

Daca nu te casatoresti inainte de 23 de ani sunt sanse mai mici sa divortezi

Un studiu realizat de catre Universitatea din Pennsylvania a descoperit ca americanii care coabiteaza sau se casatoresc la 18 ani au o rata de 60% de divort. Insa persoanele care asteapta pana la 23 de ani pentru a-si pune pirostriile au o rata a divortului de 30%.

„Motivul pentru care persoanele care se casatoresc de foarte tineri ajung la divort este legat de faptul ca nu sunt suficient de maturi pentru a alege partenerul ce mai potrivit”, se scrie in raport.

Etapa „de indragosteala” dureaza cam un an

Faza lunii de miere cu ale sale „dragoste pasionala”, „atractie intensa”, „extaz” si „idealizarea partenerului” nu dureaza pentru totdeauna. Potrivit unui studiu realizat in 2005 de catre Universitatea din Pavia, Italia, aceasta perioada dureaza aproximativ 1 an.

Cu cat mai sunt mai apropiati ca varsta membrii cuplului cu atat sunt mai mici sansele ca ei sa divorteze

Un studiu la care au participat 3.000 de persoane casatorite si divortate recent a stabilit ca discrepantele de varsta creeaza frictiuni in casnicie.

Diferenta de 1 an intre membrii cuplului, creste riscul de divort cu 3 procente comparativ cu cei care sunt de o seama; o diferenta de 5 ani creste riscul cu de a se desparti cu pana la 18%. In vreme ce o diferenta de 10 ani dintre membrii cuplului creste riscul de divort cu pana la 39%.

Resentimentele cresc mai rapid in cuplurile care nu participa impreuna la treburile casnice

Peste 60% dintre persoanele care au participat la un sondaj ar declarat ca treburile casnice joaca un rol crucial in a avea o relatie de cuplu de succes. Asa ca daca vreti o relatie de cuplu foarte buna nu trebuie decat sa faceti treburile casnice impreuna.

ARTICOLUL CONTINUĂ AICI

Nimeni nu credea că-şi va mai reveni vreodată, dar tânăra asta a…a devenit un FENOMEN! După patru ani de paralizie parţi... Invenția de care se sperie toți porcii! Uite ce poate să facă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x