Cele mai mari TEMERI ale zodiilor atunci când sunt într-o relație! Capricornului îi este frică să nu fie luat de prost!

Află temerilor fiecărui semn zodiacal în parte atunci când vine vorba de relațiile de dragoste: 

Află temerilor fiecărui semn zodiacal în parte atunci când vine vorba de relațiile de dragoste:

Berbec – Să fie vulnerabil

Berbecul este o adevărată tornadă în viața de zi cu zi, și pare foarte fericit cu asta, dar faptul că intră într-o relație îș forțează să lase mai jos frâiele și să permită altcuiva să intre în interiorul lumii sale mici. Deschiderea în fața oamenilor i se pare nenatural la început. Lui îi place să fie doar el singur și să se gândească doar la el, așa că dacă o altă persoană va face parte din rutina lor, îi va lua ceva timp să se obișnuiască. Se teme foarte tare să se expună în fața partenerului, așa că are nevoie de multă blândețe.

Taur – Să fie nesigur

Taurului nu-i place să fie vag, confuz sau nesigur. El trebuie să știe în ce stadiu se află cu oamenii de care este interesat, deoarece îi oferă siguranța pe care și-o dorește. Taurul vrea să știe dacă e vorba de aventură, de prieteni cu beneficii sau de o relație monogamă serioasă.

Gemeni – Să se atașeze

Gemenii nu prea își doresc să fie legați. Se tem că-și vor forma o dependență și o legătură cu altcineva, iar aceasta este o responsabilitate prea mare. E nevoie de mult timp pentru ca cineva în zodia Gemeni să se simtă în siguranță în a se stabili cu o persoană. Acest semn se teme de atașament, iar la fel ca și Săgetător, urăște gândul de a fi limitat în orice fel.

Rac – Să nu fie apreciat

Racul se teme că își va dărui inima și sufletul, doar pentru a fi întâmpinat cu indiferență sau nerecunoștință. El iubește mult și intens, e ceva natural pentru el. Are nevoie de un partener care îi recunoaște efortul și îl face să se simtă special.

Leu – Să fie eclipsat

Leul este grozav în relații, dar marea lor temere este că partenerul îi va eclipsa sau le va diminua strălucirea. Nu dorește să schimbe felul în care se exprimă și simte că dragostea lui e suficient de adevărată pentru a fi puternică, astfel încât să cuprindă două persoane unice.

Fecioara – Să nu fie suficientă

Fecioara ia relațiile sale în serios și vrea să fie cel mai bun partener pe care l-ai avut vreodată. Așteptările sale înalte sunt doar înșelătoare, căci în adâncul sufletului, îi este teamă că nu va fi suficientă pentru partener. Tendințele sale perfecționiste exacerbează cu acest complex de inferioritate.

Balanța – Să fie autentică

Balanța se pricepe de minune să afișeze o față veselă și să vorbească fără a dezvălui prea multe despre ea însăși. Dar în relațiile serioase, fiecare partener trebuie să-și arate atât părțile bune, cât și pe cele rele. Teama Balanței este ca cineva să afle adevărul despre ea, despre trăsăturile ei negative. Ea vrea mereu să pară rece și calmă.

Scorpion – Să fie prea fericit

Toată lumea știe că Scorpionul se teme că va fi înșelat, dar una dintre temerile sale ascunse este chiar… fericirea. Scorpionul își trăiește viața ca și cum fiecare experiență ar fi viața sau moartea. Este atât de obișnuit cu suișurile și coborâșurile, astfel încât atunci când intră într-o relație fericită, nu știe ce să facă.

Săgetător – Să se plictisească / Să fie plictisitor

Săgetătorul se teme rău de tot să nu se plictisească în relații sau să nu fie un partener plictisitor. El nu vrea să aibă mereu aceeași rutină. Dorește pasiune și aventură în fiecare zi. Săgetătorul este reticent în a intra în relații serioase, deoarece nu vrea ca viața lui să fie încetinită de altcineva. Are multă energie și un țel mare. Atâta timp cât partenerul nu-l înlănțuiește, va sta mai mult prin preajmă.

Capricorn – Să fie luat de prost

Este un om mândru și îi pasă de felul în care ceilalți îl percep. Marea sa temere este să fie înșelat de partener, iar ceilalți oameni să afle asta, făcându-l să pară slab sau victimizat. El vrea să simtă durerea privat și personal.

Vărsător – Să fie normal

Ultimul lucru pe care Vărsătorul îl vrea este să fie unul dintre acele cupluri „normale”. Pe el nu-l interesează să facă tot ceea ce restul oamenilor fac. El vrea ca relația lui să fie progresivă și autentică – fără fotografii și postări false.

Pești – Să fie folosit

Este unul dintre cele mai iubitoare semne, iar asta are părțile bune și rele. Oamenii care au nevoie de vindecare vin la Pești pentru a o obține, iar acesta vrea să-i ajute. Așadar, în relații, se teme să nu fie folosit pe post de rezervă, iar apoi abandonat pentru cineva mai bun.

Sursă: tasta.ro

Ultimele știri