Antena Căutare

Cele mai periculoase zodii, potrivit datelor furnizate de FBI. "Ucide din plăcere și lasă o semnătură pe trupurile victimelor"

Câțiva experți au analizat dosarele celor mai periculoși criminali în serie prinși de FBI și au făcut un clasament al celor mai periculoase zodii.

Câțiva experți au analizat dosarele celor mai periculoși criminali în serie prinși de FBI și au făcut un clasament al celor mai periculoase zodii.

Berbecul, Săgetătorul și Leul. Dintre aceste zodii, Săgetătorii au cele mai multe infracțiuni comise și sunt cel mai greu de prins, potrivit astrawoman.com. Berbecii au, de obicei, cele mai multe arme asupra lor, dar cu toate acestea, Leii sunt considerați cei mai periculoși.

Balanța, Gemenii și Vărsătorul. Din această categorie, Balanțele comit cele mai multe infracțiuni și sunt, de obicei, înarmate și foarte periculoase. Gemenii sunt implicați cel mai des în tot felul de fraude, iar Vărsătorii săvârșesc cele mai multe crime din răzbunare.

Capricornul, Fecioara și Taurul. Taurii sunt foarte temperamentali, astfel că sunt considerați periculoși, iar Fecioarele sunt mereu înarmate până în dinți. Cazierele Capricornilor sunt pline de tot felul de infracțiuni, de la furturi minore la crime, așa că pot fi în fruntea topului celor mai periculoase zodii de Pământ.

Racul, Scorpionul și Peștii. Racii comit cele mai multe și mai variate infracțiuni, astfel că sunt foarte periculoși. Scorpionii și Peștii sunt impulsivi, iar cele mai multe fapte penale sunt făcute la nervi.

Potrivit datelor FBI, Racii sunt cei mai periculoși infractori din zodiac, urmați de Tauri. Pe locul trei urmează Săgetătorul, urmat de Berbec, Capricorn, Fecioară, Balanță, Pești, Scorpion, Leu, Vărsător și Gemeni. Nativul Gemeni este pe ultimul loc, deoarece infracțiunile lui sunt rareori asociate cu violența, cele mai multe fiind fraude și înșelăciuni.

Scorpionul este considerat cel mai sadic nativ, în timp ce Fecioarele sunt tâlhari sau hackeri. Balanțele sunt atrase de fapte de corupție, iar Peștii ajung, de cele mai multe ori întâmplător, în infracțiuni cu droguri. Leul se implică în fapte ilegale pentru a câștiga faimă și recunoaștere socială, iar Vărsătorii sunt specializați în infracțiuni informatice și înșelăciune.

Sursa: unica.ro

Te vei topi de atâta drăgălășenie! Cum decurge prima întâlnire a unui bebeluș și a unei pisicuțe adoptate... Când au văzut ecografia, medicii au sfătuit-o să renunțe la sarcină. După șapte luni a născut, iar specialiștii au privi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x