Antena Căutare

FOTO! Top 10 Cele mai scumpe locuinte din lume: Castelul Bran, pe locul 6

Zeci de etaje, sute de servitori, terenuri de baschet, tenis si propriul teatru – acestea sunt cateva dintre dotarile celor mai scumpe locuinte din lume. Castelul Bran se afla printre ele, cu o valoare de 135 de milioane de dolari!

Antilia, India

Cea mai scumpa resedinta apartine, evident, magnatului Mukesh Ambani, cel mai avut om din India. Casa, evaluata la 1 milion de dolari, are 27 de etaje, 6 parcari, 9 lifturi, un teatru de 50 de locuri, un studio de yoga si o piscina, bineinteles.

Unul din servitorii familiei, in numar de 600, a lasat sa se inteleaga ca indianul si-a creat si o camera de gheata, care s ail protejeze de caldura din Mumbai.

The Beverly House, SUA

Aceasta locuinta spectaculoasa este si una dintre cele mai faimoase case din lume. Inainte sa fie detinuta de William Randolph Hearst si Marion Davies, producatorii de blockbustere au imprumutat-o pentru pelicule célèbre ca “Nasul” si “Bodyguard”.

In 2007, conacul valora 165 milioane de dolari, dar anul trecut pretul a scazut semnificativ, fiind scoasa la vanzare pentru 95 milioane de dolari.

Villa Leopolda, Franta

Numita astfel dupa Regele Leopold al II-lea, Villa Leopolda a fost construita pe terenul care i-a apartinut odata uneia dintre amantele sale. De-a lungul anilor, a fost casa de vacanta a presedintelui SUA, Ronald Reagan si a legendei swing, Frank Sinatra. Astazi, resedinta adaposteste peste 50 de oameni (echipa de gradinarit a proprietarului).

Fairfield Pond, SUA

Resedinta miliardarului Ira Rennert este evaluata la 198 milioane de dolari si este renumita pentru iazul adiacent ei. Familia avuta poate juca aici tenis, baschet sau squash, avand chiar si o alee de bowling pe langa terenurile de sport.

Penthouse One Hyde Park, Marea Britanie

Cea mai spectaculoasa casa din Londra apartine unui miliardar ucrainian. Barbatul a platit 221 milioane de dolari in 2010, pentru a deveni proprietarul unui apartament de “otel”, cu pereti din sticla blindata si o camera speciala in care se poate ascunde de raufacatori.

Castelul Bran, Romania

In 2007, Castelul Bran s-a deovedit a fi o nestemata a Romaniei de care proprii locuitori nu aveau habar. Conform evaluarilor financiare, castelul valoreaza 140 milioane de dolari si este situate pe locul 6 in Top 10 Cele mai scumpe locuinte din lume.

Franchuk Villa, Anglia

Elena Franchuk, o femeie de afaceri din Ucraina, a cumparat una din cele mai scumpe vile din Marea Britanie. Conacul din era victoriana are 10 dormitoare si un pret usturator: 129 milioane de dolari.

Maison de L’Amitie, SUA

Proprietatea lui Donald Trump a fost vanduta unui miliardar rus pentru nu mai putin de 95 milioane de dolari, in 2008. Casa are 18 dormitoare, un garaj de 50 masini si chiar o sala de bal.

Xanadu 2.0, SUA

“Casa viitorului” apartine geniului Microsoft, Bill Gates. Vila sa din Seattle, evaluata la 120.5 milioane de dolari, este o minune tehnologica, avand chiar si o piscina cu sistem muzical subacvatic.

Kensington Palace Gardens, Marea Britanie

Kensington Palace Gardens este “bulevardul miliardarilor", acolo unde cei mai importanti oameni din lume, ambasadori si sultani, si-au cumparat case de vacanta. Tot aici are resedinta si Lakshmi Mittal, cel mai bogat om din Marea Britanie.

Intamplare inedita. O pisica a fost salvata de un caine!... VIDEO! Eruptie spectaculoasa in Noua Zeelanda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x