Antena Căutare

Cele mai scumpe stilouri din lume

Stiloul este cel mai banal instrument de scris. Este un obiect pe care il gasesti atat pe masa unui student cat si pe biroul celui mai bogat CEO si nu l-ai asocia in general cu luxul si opulenta. In general, stilourile de lux sunt obiecte de colectie, cumparate fie de pasionatii domeniului cat si de marii afaceristi care iubesc sa isi afiseze achizitiile. In articolul pe care urmeaza sa il citesti, ti-am facut o lista cu cele mai scumpe stilouri din lume. Iar daca vrei sa obtii acelasi standard ridicat insa la un pret accesibil, aici gasesti instrumente de scris de cea mai inalta calitate.

Aurora Diamante, 1.47 milioane de dolari

Aurora este o companie din Italia, recunoscuta pentru instrumentele sale de scris de lux. Diamante este proiectat pentru a aluneca extrem de lin pe pagina, insa nu te poti concentra pe asta avand in vedere ca stiloul este acoperit in 2000 de diamante. Astfel, acest stilou nu este doar un simplu instrument de scris ci si o adevarata bijuterie de lux. Penita este realizata din aur, iar compania produce doar un singur astfel de stilou in fiecare an, facandu-l un obiect rar de colectie.

Caran D’Ache 1010 Diamonds, 1 milion de dolari

Caran D’Ache este un faimos producator elvetian de instrumente de scris si piese de arta fina. Bineinteles, catalogul lor trebuia sa includa si o piesa incrustata cu diamante, asa ca au creat un stilou acoperit de 850 de diamante. Superbul stilou este facut in intregime din aur alb si este un obiect rar, aflat in colectiile celor mai norocosi si bogati clienti.

Heaven Gold, 1 milion de dolari

Un stilou cu adevarat feminin, Heaven Gold este realizat din aur roz de 24 de carate. A fost creat de Anita Mai Tan, o faimoasa creatoare de bijuterii din Canada. Aceasta piesa superba este acoperita cu 1888 de diamante si pietre de tsavorit vechi de milioane de ani. Anita sustine ca inspiratia pentru acest stilou a fost alinierea planetelor, un fenomen astronomic care a avut loc in 2012.

Mystery Masterpiece, 730.000$

Care este rezultatul colaborarii dintre cel mai faimos producator de instrumente de scris de lux si compania care creeaza cele mai superbe bijuterii din Franta? Un stilou extrem de scump dar extrem de frumos: Mystery Masterpiece. Acest stilou a fost realizat prin colaborarea dintre Mont Blanc (Germania) si Van Cleef & Arpels (Franta) pentru a sarbatori “varsta” de 100 de ani a gigantului german. Este incrustat cu 840 de diamante iar clientii pot alege sa mai adauge si alte pietre pretioase.

Caran D’Ache Gothica, 406.453$

Acest superb stilou a fost creat tot de compania Caran D’Ache si reprezinta un tribut adus artei gotice. Stiloul este realizat din argint veritabil placat cu rodiu, un metal extrem de rar si pretios. Instrumentul de scris este decorat cu formele unei ferestre gotice, impodobite cu fleur-de-lis din pietre pretioase. Gothica a fost produs in doar 1140 de exemplare.

Arheologii speră la o descoperire de zile mari în Biserica Evanghelică din Sibiu! Cine ar fi înmormântat acolo... Teribil! Ce au găsit niște săteni în stomacul unui piton de șapte metri! Imaginile au făcut înconjurul lumii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x