Antena Căutare

Cele mai sexy tinere în bikini se plimbă chiar pe pârtia de la Păltiniș! Când va avea loc evenimentul?

Românii se vor putea bucura de o priveliște extrem de fierbiinte, chiar pe pârtia din Păltiniș.

Românii se vor putea bucura de o priveliște extrem de fierbiinte, chiar pe pârtia din Păltiniș.

Cele mai frumoase femei care schiază sau folosesc plăci de snowboard sunt invitate în 5 martie, pe pârtiile din stațiunea Păltiniș, doar în costume de baie, la concursul Bikini Race.

"Marele premiu pentru câștigătoarea Bikini Race este o excursie all-inclusive la surf, în Tenerife. În apropierea Zilei Femeii, în 5 Martie, cele mai frumoase doamne și domnișoare care nu se tem de schiuri, de placă sau de răcoarea zăpezii vor oferi un spectacol memorabil pe pârtie la cea de-a cincea ediție a concursului Bikini Race, cel mai așteptat concurs al sezonului", se arată în comunicat.

Concursul va fi compus din trei probe. Fiecare concurentă va trebui să treacă printr-o probă de slalom, schi sau snowboard, contracronometru. Apoi, concurentele vor participa la proba de aruncare la țintă, iar proba finală va fi parcurgerea unui traseu, o probă unde se va puncta și timpul obținut de fiecare concurentă, dar și impresia artistică. Pe traseu vor fi amplasate mai multe elemente sau obstacole.

Potrivit organizatorilor, înscrierea la concurs este gratuită. Doritoarele se pot înscrie în avans folosind acest formular: bit.ly/2jtubOz. În ziua concursului, înscrierile vor avea loc între orele 9.30 și 11.30, concursul fiind programat să înceapă la ora 12.00.

Sursa: Agerpres

Joaca de-a Dumnezeu! Un rus a șocat o lume întreagă cu descoperirea sa! „Cum e posibil așa ceva...”... A găsit un televizor vechi și când s-a uitat mai atent a avut parte de șocul vieții! Înăuntru se ascundeau......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x