Antena Căutare

Celebra prezicătoare Carmen Harra a prezis moartea actriței Stela Popescu! „Așa văd eu lucrurile și sper ca, de data aceasta, să nu am dreptate”

Carmen Harra este o celebră prezicătoare româncă, ale căror premoniții se adeveresc! Se pare că aceasta a prezis inclusiv moartea Stelei Popescu!

Carmen Harra este o celebră prezicătoare româncă, ale căror premoniții se adeveresc! Se pare că aceasta a prezis inclusiv moartea Stelei Popescu!

În urmă cu doar două săptămâni, Carmen Harra pare să fi prezis decesul actriței Stela Popescu.

Intrebată dacă anul 2017 se va incheia fără să mai aibă loc vreo tragedie, aceasta a spus clar că încă un nume mare va părăsi scena vieții.

“Anul 2017 a fost unul negru, cu foarte multe decese și boli crunte! Însă, să nu credeți că s-a terminat și putem respira liniștiți! Nu, la finele lunii noiembrie va fi încă o nenorocire! O mare actriță va părăsi scena vieții! Nu dă semne că ar avea probleme de sănătate în acest moment, dar va deceda rapid și surprinzător pentru toată lumea!

Cât de bogată era Stela Popescu! Cui îi va rămâne întreaga avere adunată în zeci de ani de carieră

Va fi o mare tristețe în Romania, fiindca era o fire vesela si cu un tonus incredibil!

Așa văd eu lucrurile și sper ca, de data aceasta, să nu am dreptate”, a dezvăluit atunci Carmen Harra, potrivit celor de la actualitatea.biz.

Cel mai urât pom de Crăciun se află la Montreal și a revenit în peisaj! Internetul nu se mai satură de glumit pe seama l... Duminica aduce vești bune sau ghinion cu carul! Tu ce zodie ești și ce te așteaptă la sfârșit de weekend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x