Antena Căutare

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu a visat-o pe Stela Popescu! Ce i s-a arătat femeii care a prezis incendiul de la Colectiv

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu, cea despre care se spune că a anticipat cumplitele incidente de la Clubul Colectiv din urmă cu doi ani, a scris recent pe blogul său un mesaj în care vorbește despre regretata actriță Stela Popescu.

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu, cea despre care se spune că a anticipat cumplitele incidente de la Clubul Colectiv din urmă cu doi ani, a scris recent pe blogul său un mesaj în care vorbește despre regretata actriță Stela Popescu.

Viziunile Mariei Ghiorghiu au cuprins-o, de data aceasta, și pe regretata actriță Stela Popescu, care s-a stins în data de 24 noiembrie, în locuința sa din București.

„25 Noiembrie 2017,ora 6,13 dimineata !
Dragii mei,
În această dimineata,treaza fiind, vad stand in pat cu ochii închisi, vad într-o clipită pe Marea si mult Iubita Actrita a Teatrului Românesc,pe dna STELA POPESCU.
Era vie,era in carne si oase, si privea îngrozită undeva în faţa ei, la circa 5 metri de Pămant.

Deci, stand în pat cu ochii inchisi,vedeam un Cer de noapte,iar în aer,în intuneric,la nici 5 metri de Pămant,statea vie,cu trupul de la omoplati in sus,chiar dna STELA POPESCU.
Da,vedeam trupul ei de la omoplati in sus.

Stela Popescu așa cum puțini au mai văzut-o! Cu lacrimi în ochi, artista a făcut o mărturisire sfâșietoare!

D-na STELA POPESCU era îmbracata in ceva negru, avea părul lasat liber pe spate ,dar adus si-n faţă o parte.

Ea privea îngrozită,uimită, undeva în faţa ei, la doar câţiva metri de Pământ.
STELA POPESCU avea o expresie de feţei, precum o expresie a oricărui altui chip,atunci cand vede ceva de groaza,cand îi pare rău de ceva, sau plange după cineva.

Stela Popescu a transmis un mesaj emoționant românilor! Clipul nu a mai fost difuzat până acum!

Prieteni dragi, STELA POPESCU ( cred eu) ori privea înspre faţă la sicriul cu trupul ei neînsufletit,ori a văzut ceva ce se apropie de Omenire; ceva catastrofal ce urmeaza a avea loc.
Iata dragii mei, Sicriul cu trupul neînsufletit al Doamnei Teatrului Romanesc,STELA POPESCU.
DUMNEZEU s-o ierte si s-o odihneasca în pace,iar sufletul ei sa se veseleasca în ÎMPĂRĂTIA DUHULUI SFÂNT,asa cum si d-na STELA POPESCU ne-a inveselit si ne-a bucurat pe noi toti o viata intreaga”

Un șofer a văzut că s-a stricat geamul de la mașină și a vrut s-o repare, dar a găsit ceva fabulos înăuntrul ușii!... O femeie a donat o pictură realizată de Adolf Hitler, fiindcă nu mai voia s-o țină în locuința sa! Cum arată operele dic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x