Antena Căutare

Celebrul Dorel a emigrat in Marea Britanie. Sapte oameni “pun umarul” la inlocuirea unei lampi

Dupa ce a vazut imaginile, seful celor “sapte magnifici” se gandeste sa faca reduceri de personal

Romanii l-au inventat pe Dorel. L-au creat, l-au crescut si acum l-au trimis la studii. Si nu oriunde, ci in Marea Britanie, acolo unde sunt, probabil, cele mai bune scoli din Europa. Altfel nu ne putem explica cum englezii au descoperit atat de repede modul absolut special in care se lucreaza pe plaiurile mioritice.

Presa din insula a explodat atunci cand o fotografie care ilustreaza beneficiile muncii in echipa a invadat internetul, lansand tot felul de intrebari malitioase de genul: “De cati oameni e nevoie pentru a schimba un bec”(Daily Mail). Conform imaginii cu pricina, sapte baieti ar fi destui pentru realizarea operatiunii de schimbarea unei lampi, insa suntem convinsi ca un surplus de imaginatie ar fi adus in jurul “luminii” peste 10 flacai care sa-l protejeze pe eroul care inlocuieste becul.

Ramane de vazut care dintre cei “sapte magnifici" va fi pus pe liber dupa ce sefu’ a declarat recent ca se gandeste serios sa face unele reduceri de personal.

Semne bune anul are! Roxana Ionescu, revoltator de senzuala, in platoul de la "Neatza"... "Neatza": Centura de castitate sau de siguranta? Ce aleg soferii in trafic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x