Antena Căutare

Celebrul miliardar, Elon Musk, gest CONTROVERSAT în timpul unui show! Ce a putut să consume, în timp ce mii de oameni îl urmăreau: “Nu cred că este prea bună pentru productivitate"

Miliardarul Elon Musk, CEO Tesla, în vârstă de 47 de ani, a fumat marijuana în timpul unui show online, unde a vorbit despre inteligenţa artificială, colonizarea spaţiului şi nevoia de a da iubirii o şansă, potrivit The Guardian.

Miliardarul Elon Musk, CEO Tesla, în vârstă de 47 de ani, a fumat marijuana în timpul unui show online, unde a vorbit despre inteligenţa artificială, colonizarea spaţiului şi nevoia de a da iubirii o şansă, potrivit The Guardian.

în timpul unei emisiuni online realizate de actorul de comedie Joe Rogan, Miliardarul Elon Musk, CEO Tesla a vorbit despre subiecte ca inteligenţa artificială, colonizarea spaţiului şi nevoia de a da iubirii o şansă, toate acestea în timp ce bea whiskey și fuma o țigară realizată din tutun și marijuana, dăruită chiar de actor.

Produsul este legal pentru consum în statul american California, însă asta nu a făcut ca gestul să fie mai puțin controversat.

"Nu fumez iarbă în mod obişnuit, aproape niciodată. De fapt, nu simt niciun efect... Nu cred că este prea bună pentru productivitate", a spus Musk.

În timpul emisiunii, Musk a descris avalanşa constantă de idei din capul său drept "o explozie care nu se mai termină" şi a mai mărturisit că, atunci când era foarte tânăr, se întreba dacă nu cumva este nebun din cauza asta.

Miliardarul a mai spus că îi place să se asigure că lucrurile sunt finalizate şi că una dintre bucuriile sale în viaţă este să îi ajute pe ceilalţi.Celebrul miliardar, Elon Musk, gest CONTROVERSAT în timpul unui show! Ce a putut să consume, în timp ce mii de oameni îl urmăreau: “Nu cred că este prea bună pentru productivitate"

"Poate suna siropos, dar iubirea este răspunsul. Petrece mai mult timp cu prietenii şi mai puţîn în social media", a mai spus antreprenorul, care a adăugat că el foloseşte doar contul de Twitter, pentru că mesajele publicate pe această platformă online sunt foarte puternice.

Aproximativ 90.000 de persoane au urmărit emisiunea, în care Musk, a devenit foarte emoţionat când a vorbit despre poluarea atmosferei şi a oceanelor.

Bloggerița care a detronat-o pe Meghan Markle! Cum a reușit “versiunea influencer” a nunții regale să aibă un impact med... Va fi cu ghinion? Misiunea INEDITĂ pe care au avut-o polițiștii din Câmpulung Muscel înainte de o nuntă. Nicio mireasă n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x