Antena Căutare

Cerbul de Aur Romania 2018. Cine sunt prezentatorii

Cerbul de Aur Romania 2018. Cine sunt prezentatorii. Aurelian Temișan și Ilinca Avram sunt prezentatorii acestei editii a Festivalului Cerbul de Aur.Pe 2 septembrie, secțiunea de folclor va fi prezentată de Iuliana Tudor

Cerbul de Aur Romania 2018.  Cine sunt prezentatorii Galerie
Cerbul de Aur | moviespictures.org

Anul acesta sărbătorim semicentenarul Festivalului Cerbul de Aur prin intermediul celei de-a 18-a ediții. Prima seară a acestui spectacol-concurs i-a adus împreună pe scena festivalului pe Aurelian Temișan și Ilinca Avram. Cei doi vor fi prezentatorii acestei ediții a festivalului Cerbul de Aur. Aurelian Temișan a fost prezentatorul acestui festival în 2009.

Aurelian Temișan este un om de televiziune cu o vastă carieră în spate. Pentru Ilinca Avram aceasta va fi prima oară când urcă pe scena marelui festival ca prezentatoare. Ea a afirmat că se simte onorată să poată participa la acest eveniment istoric care marchează 50 de ani de la prima ediție a Cerbului de Aur. Pe 2 septembrie, secțiunea de folclor va fi prezentată de Iuliana Tudor. Ea mai fost prezentatoare pentru acest festival în 2002.

Cel mai mare Festival Internațional de interpretare din România va avea loc în Piața Sfatului din Brașov, pe o scenă incredibil de mare ce ne va etala talente internaționale, dar și naționale. Acest mare festival va fi difuzat în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internațional și TVR Moldova.

Pentru premiul festivalului vor concura 18 cântăreți gata să demonstreze că sunt cei mai buni. Accesul publicului în Piața Sfatului se va face la 18:45 în fiecare seară a festivalului. Mii de români vor sta cu sufletul la gură lângă scenă sau în fața televizoarelor, sperând ca preferatul lor să câștige.

Sursă foto: moviespictures.org, ea.md

Cerbul de Aur Romania 2018. Program pe zile 30 august... Imagini SPECTACULOASE! Un fotograf dezvăluie SECRETUL din spatele unor fotografii impresionante rezultate din cadre abso...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x