Antena Căutare

Cerbul de Aur Romania 2018. Program pe zile 30 august

Cerbul de Aur Romania 2018. Program pe zile 30 august. Joi, in a doua zi a festivalului, va începe Concursul de interpretare, vor urca pe scena la Cerbul de Aur, 18 concurenți, care vor interpreta prima piesă din cele două din concurs, în Piața Sfatului, la Brașov

Cerbul de Aur Romania 2018. Program pe zile 30 august Galerie
Cerbul de Aur | romaniatv.net

Pe 29 august a început a 18-a ediție a Cerbului de Aur, spectacol ce a devenit o tradiție în România. Acest festival a lansat de-alungul timpului multe vedete care astăzi se bucură de un adevărat succes. Cerbul de Aur este un spectacol-concurs ce are ca scop promovarea talentelor atât din România cât și din străinătate.

Calendarul concursului Cerbul de Aur

Între 20 iunie și 11 iulie a fost perioada de înscrieri. Jurizarea interpreților înscriși în selecție s-a făcut între 12 iulie și 18 iulie. Pe 18 iulie a fost comunicat rezultatul selecției, iar pe 19 iulie s-au depus contestațiile. Pe data de 20 iulie s-au soluționat contestațiile și în aceeași zi s-au anunțat și rezultatele finale și anume lista cu numele concurenților concursului internațional de interpretare.

Ieri, 29 august, a avut loca Gala Aniversară, celebrând cei 50 de ani de la prima ediție a acestui spectacol-concurs. Această seară, 30 august, constituie prima zi a Festivalului Internațional de Interpretare. A doua zi a acestui festival este mâine, 31 august, când artiști se vor întrece, arătând cât de talentați sunt. Pe 1 septembrie va avea loc Gala Festivalului, iar pe 2 septembrie, duminică are loc Spectacolul România Centenar.

Acum când se împlinește o jumătate de secol de la prima ediție a Festivalul Internațional Cerbul de Aur, toți românii de pretutindeni și toți artiștii care s-au lansat prin intermediul acestui concurs sărbătoresc. Urmărește-ți favoritul dintre concurenții din această seară și nu rata recitalurile inedite.

Sursă foto: romaniatv.net, monitorulexpres.ro

Sondaj surprinzător! Câți dintre cetățenii UE vor să renunțe la ora de vară, dar și care sunt motivele îngrijorătoare al... Cerbul de Aur Romania 2018. Cine sunt prezentatorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x