Antena Căutare

Cercetatorii au emis o noua teorie cu privire la Apocalipsa

Cercetatorii de la Universitatea Warwick, din Marea Britanie, au prezentat o noua teorie privind Apocalipsa si disparitia in totalitate a vietii de pe Pamant.

Dupa ce au analizat o perioada lunga de timp datele obtinute de telescopul spatial Hubble, profesorul Boris Gansicke si echipa sa au ajuns la o concluzie morbida. Mai exact, in viitorul indepartat, Soarele ar putea deveni o stea rosie gigantica, ce va "inghiti" planetele aflate in imediata sa apropiere: Mercur, Venus si poate chiar Terra.

Cum se explica acest fenomen?

In momentul in care Soarele ar evolua spre stadiul de gigant rosu, acesta ar exercita o forta magnetica extrem de mare asupra planetelor din jur, ajungand intr-un final prin a le aspira si distruge. In urma acestui proces, din Pamant nu ar mai ramane decat praf si bucati de materiale.

Chiar daca cercetatorii spun ca exista posibilitatea ca Soarele sa nu distruga si planeta noastra, viata de pe Terra ar disparea oricum, din cauza temperaturilor foarte mari.

Foto: foxnews.com

VIDEO! Teorie controversata: Jack Spintecatorul ar fi fost de fapt femeie... Citeste povestea lui Howard Carter, arheologul care a descoperit mormantul lui Tutankhamon!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x