Căutare Live

Cercetatorii britanici au decis: Bustul generos, punctul slab al misoginilor!!!

De ce iubim femeile, se intreaba Mircea Cartarescu. Dar cine a zis ca le iubim, ar completa orice misogin din lumea asta. Si nu sunt putini deloc. Inca de la Adam incoace, femeia a fost privita de anumiti barbati ca un obstacol in calea unei vieti in paradis. Cam aceasta ar fi defintia poetica a misoginului. Insa pana si aceasta are un punct sensibil. Cercetatorii britanici au descoperit ca misoginii devin mielusei cand vad o femeie cu un decolteu generos.

Pentru intreaga lume, misoginul absolut are un chip si un nume. El este Al Bundy. Nu isi uraste doar sotia, ci pe toate reprezentantele sexului slab. A facut chiar si o organizatie anti-feminista.

Iar studiile sunt… clare, ca de obicei: Cu cat un barbat este mai misogin, cu atat devine mai vulnerabil in fata unui decolteu. Cercetatorii britanici au luat la intrebari aproape 400 de barbati londonezi. Oricat de sexisti s-au declarat, indivizii si-au schimbat total comportamentul in fata unor femei… sufletiste.

Exista si o explicatie. Pentru misogini, femeile cu bust impresionant par mai feminine, mai sensibile si mai supuse partenerului lor. Poate acesta este motivul pentru care barul preferat al lui Al Bundy este Hooters, locul in care chelneritele castiga din bacsisuri intr-o seara mai mult decat un medic intr-o luna.

foto: fitsnews.com

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri