Live acum
Prime Time 20:00Film: Asasin american

A vrut să-și vadă fiica adoptată la absolvire înainte să moară! Miercuri dimineața, bărbatul a fost luat cu ambulanța și dus în curtea liceului

O boală perfidă l-a doborât, iar la începutul săptămânii medicii i-au spus că mai are de trăit maximum două săptămâni. Familia a fost distrusă la auzul acestor vești, mai ales că toată lumea știa cât de mult și-ar fi dorit să-și vadă fiica absolvind liceul

O boală perfidă l-a doborât, iar la începutul săptămânii medicii i-au spus că mai are de trăit maximum două săptămâni. Familia a fost distrusă la auzul acestor vești, mai ales că toată lumea știa cât de mult și-ar fi dorit să-și vadă fiica absolvind liceul.

Mark Patterson fusese ani buni șofer pe autobuzul școlii unde învăța și fiica sa adoptată, însă viața acestuia s-a schimbat total după ce medicii i-au descoperit un cancer esofagian, care l-a doborât. Boala a avansat într-un ritm galopant, iar medicii i-au spus că nu mai are mult de trăit la ultimul control la care fusese supus.

Unul dintre cele mai arzătoare visuri ale lui Mark a fost să-și vadă fiica absolvind, însă cum sfârșitul anului școlar e departe de a se încheia, acest deziderat părea imposibil de realizat. Numai că în astfel de situații imposibilul nu există, iar la finele săptămânii trecute, Mark a avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața sa.

Brancardierii clinicii în care bărbatul este internat l-au așezat într-o ambulanță și l-au dus în curtea liceului la care învață Chris, fiica sa. Acolo, conducerea liceului și colegii fetei au organizat o festivitate de absolvire specială pentru ca bărbatul să-și poată vedea visul cu ochii. Profesori, elevi și chiar părinți ai tinerilor au fost prezenți la evenimentul pus la cale cu această ocazie specială, iar Mark a privit totul cu lacrimi în ochi: „Acum pot muri liniștit. Mi-am văzut fata absolvind. Știu că a fost un eveniment organizat pentru mine, dar sunt fericit”, a spus texanul, care s-a fotografiat cu tânăra „absolventă”.