Antena Căutare

Cerere in casatorie inedita la Venetia. Mireasa a inceput sa planga de fericire!

Toate povestile frumoase de dragoste se incheie cu o cerere in casatorie. Cel mai important lucru e ca fata din orice poveste sa spuna "da" atunci cand iubitul o cere oficial. Iar britanica din povestea urmatoare nici nu avea cum sa refuze, pentru ca iubitul i-a dansat si i-a cantat inainte de marea intrebare in cel mai romantic loc de pe planeta: Piata San Marco din Venetia.

El, 36 de ani, animator pe vas de croaziera. Ea, 31 de ani, dansatoare pe acelasi vapor. A fost dragoste la prima vedere. Si inevitabil trebuia sa vina si momentul mult asteptat. Logodna. Numai ca iubitul britanicei a vrut sa puna la cale cea mai originala cerere in casatorie. Asa ca a ales cel mai romantic loc din lume: Venetia! Si in cea mai mare piata a Orasuluii Iubirii, el a inceput sa danseze - de fericire probabil.

La scurt timp, viitorul mire a primit intariri si mai multi amici de-ai lui au inceput si ei sa danseze pe ritmurile unei melodii extrem de graitoare: "You Make My Dreams Come True", in traducere: Visele mele devin realitate doar cu tine!

La final, in loc de marea intrebare, barbatul i-a intins alesei inimii un inel! Si spre fericirea tuturor curiosilor care s-au strans in jur, fata a spus “da”!

Cel mai fericit este insa viitorul mire. Iar de acum incolo grijile organizarii vor cadea, evident, pe mireasa!

Solutie: praful cosmic poate fi folosit impotriva incalzirii globale... Astazi este Ziua Internationala a Zambetului! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x