Antena Căutare

Cersetori chinezi, pusi in custi ca sa nu deranjeze turistii

Cersetorii au fost obligati sa stea in custi la un festival religios care se desfasoara in sudul Chinei pentru a nu deranja turistii, scrie Daily Mail. Organizatorii le-au spus cersetorilor ca prezenta lor deranjeaza persoanele care viziteaza templul din Nanchang, din provincia Jiangxi, iar daca vor sa continue sa cerseasca trebuie sa o faca din custi sau sa plece. Custile sunt atat de mici incat adultii nu pot sta in picioare.

Un organizator a spus ca cersetorii au intrat voluntar in custi. "Anul acesta am decis sa nu-i mai lasam pe cersetori sa umble liberi si sa deranjeze turistii. In ultimii ani tot mai multi cersetori au venit la festival, turistii fiind hartuiti. Custile sunt o solutie foarte buna pentru toata lumea. Oamenii pot in continuare sa ofere donatii daca vor fara sa fie hartuiti sau umiliti. Cersetorii se simt confortabil in custi. Oaspetii nostri vin sa se simta bine si acest lucru este prima noastra prioritate", a spus organizatorul. Daca vor insa sa plece, cersetorii trebuie sa paraseasca orasul.

Custile au infuriat organizatiile care lupta pentru drepturile omului din China, care au declarat ca cersetorii sunt tratati ca niste animale: "Nu este altceva decat umilire publica. Acesti oameni au nevoie de ajutor. Acesti oameni sunt si ei fiinte umane".

Un turist a spus ca a fost ingrozit cand a vazut oamenii in custi. "Acesti oameni nu merita un astfel de tratament si ar trebui sa li se permita sa vina la festival la fel ca celorlalti", a spus Lu Cheng.

Citeste si Jurnalul!

Foto: captura Daily Mail

Un hot obosit a adormit chiar cand jefuia o casa din SUA... Teorie socanta! Dumnezeu ar fi avut sotie, nu Iisus!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x