Antena Căutare

Ce-și doresc bărbații? Ai să mori de invidie, dar EA e femeia ideală pe care o vor TOȚI masculii!

Se spune că femeile sunt complicate și greu de mulțumit, dar bărbații ce-și doresc? Diferențele de opinii dintre sexe atunci când vine vorba de frumusețe au creat contreoverse de-a lungul timpului.

Se spune că femeile sunt complicate și greu de mulțumit, dar bărbații ce-și doresc? Diferențele de opinii dintre sexe, atunci când vine vorba de frumusețe au creat contreoverse de-a lungul timpului.

Uite că cercetătorii au reușit să-i multumească măcar pe bărbați, dacă e mai greu cu femeile și au creat portretul robot a celei mai frumoase femei din lume. Rezultatul este de-a dreptul incredibil de greu de găsit.

Potrivit sondajului, femeia ideală pentru bărbați ar trebui să aibă buzele Angelinei Jolie, părul Shakirei, nasul Mirandei Kerr, ochii lui Mila Kunis, sprâncene arcuite și bine conturate ca ale lui Kate Midlleton, fruntea lui Jennifer Aniston, și bărbia lui Megan Fox.

Va cuceri Everestul: Bebeluşul alpinist escaladează fără corzi de siguranţă... Un campion la trucuri cu mingea a făcut spectacol pe teren, deghizat într-un bătrânel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x