Căutare Live

Ce-și doresc bărbații? Ai să mori de invidie, dar EA e femeia ideală pe care o vor TOȚI masculii!

Se spune că femeile sunt complicate și greu de mulțumit, dar bărbații ce-și doresc? Diferențele de opinii dintre sexe atunci când vine vorba de frumusețe au creat contreoverse de-a lungul timpului.

Se spune că femeile sunt complicate și greu de mulțumit, dar bărbații ce-și doresc? Diferențele de opinii dintre sexe, atunci când vine vorba de frumusețe au creat contreoverse de-a lungul timpului.

Uite că cercetătorii au reușit să-i multumească măcar pe bărbați, dacă e mai greu cu femeile și au creat portretul robot a celei mai frumoase femei din lume. Rezultatul este de-a dreptul incredibil de greu de găsit.

Potrivit sondajului, femeia ideală pentru bărbați ar trebui să aibă buzele Angelinei Jolie, părul Shakirei, nasul Mirandei Kerr, ochii lui Mila Kunis, sprâncene arcuite și bine conturate ca ale lui Kate Midlleton, fruntea lui Jennifer Aniston, și bărbia lui Megan Fox.

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri