Antena Căutare

Ceva nu merge în relația ta? S-ar putea să te regăsești! Iată cele mai incompatibile cupluri de zodii

Nepotrivirea de caracter, motivul pentru care atâtea cupluri se despart, arată că pe lângă iubire, compatibilitatea este vitală pentru viitorul oricărei relaţii.

Nepotrivirea de caracter, motivul pentru care atâtea cupluri se despart, arată că pe lângă iubire, compatibilitatea este vitală pentru viitorul oricărei relaţii.

Iată care sunt cele mai incompatibile perechi de zodii în relaţia de cuplu!

Balanţă şi Fecioară

Aceste două zodii nu se vor pune niciodată de acord cu privire la perspectivele de viitor ale relaţiei. Fecioara este un semn zodiacal calculat, organizat, mereu cu un plan bine schiţat în cap, aşa că Balanţa nu poate primi de la acest nativ romantismul şi fluturaşii în stomac de care are nevoie.

Scorpion şi Berbec

Scorpionul nu suportă să i se spună ce trebuie să facă, iar Berbecul fix cu asta se ocupă, cu datul de ordine. Ambele semne zodiacale râvnesc după poziţia de şef, aşa că împreună nu este decât o luptă continuă pentru putere. Concluzia? Scorpionul va detesta încăpăţânarea Berbecului, iar Berbecul, orgoliul Scorpionului.

Săgetător şi Taur

Taurul este prin definiţie foarte posesiv, iar Săgetătorul vrea să trăiască într-o libertate deplină, aşa că relaţia este sortită eşecului. Taurul devine repede posesiv şi face scene de gelozie, atunci când Săgetătorul este schimbător şi nu se lasă constrâns. Atitudinea Taurului îl va sufoca şi nu va ştii cum să fugă mai repede.

Capricorn şi Gemeni

Gemenii vor să se joace cu focul şi să complice iţele poveştii pentru a primi stimularea intelectuală de care au nevoie. Capricornul, în schimb, este o fire practică ce preferă mereu drumul cel mai scurt la destinaţie. Aşa că Gemenii văd Capricornul prea încordat, iar Capricornul vede nativul zodiei Gemeni prea imatur.

Vărsător şi Rac

Vărsătorul şi Racul au viziuni opuse asupra vieţii, aşa că ori se ceartă, ori se plictisesc unul în compania celuilalt. Vărsătorul are o viziune nonconformistă asupra relaţiilor în general şi consideră limitată viziunea tradiţională a Racului asupra vieţii de familie. Racul va interpreta rezistenţa Vărsătorului ca pe o dovadă de teribilism.

Peşti şi Leu

Leul este prea preocupat de propria persoană pentru a-i acorda nativului în zodia Peşti consideraţia de care are el nevoie. Peştii visează la o relaţie ca-n poveşti şi se vor simţi neglijaţi în relaţia cu un Leu, care se pune pe sine pe primul plan. Leul va considera sensibilitatea Peştilor o încercare disperată de a atrage atenţia, pe care nu o vor aprecia.

CITEȘTE ȘI: Care sunt cele mai compatibile cupluri de zodii

Nativi din Taur, lăsați lucrurile să vină de la sine pe plan afectiv. Amalia ne spune cum stăm astăzi cu astrele!... Yoga cailor. Noua metodă de îmblânzire a animalelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x