Cheryl Jarvis este confundată cu fiica ei, deși le despart 21 de ani. Cum arată cele două, mamă și fiică, una lângă cealaltă

O mamă și o fiică arată atât de asemănător că cei care nu le cunosc spun despre ele că sunt surori. Cheryl susține că arată așa bine datorită fiicei, care o încurajează tot timpul să aibă grijă de ea. Sportul o ajută, de asemenea, dar femeia recunoaște că apelează și la unele proceduri estetice.

Cheryl Jarvis și fiica ei, despre care mulți spun că sunt surori, deși le despart 21 de ani

Profimedia

O mamă și o fiică din Anglia au dezvăluit că sunt deseori confundate una cu cealaltă, iar cei care le văd pentru prima dată spun despre ele că sunt surori, în niciun caz mamă și fiică. Diferența dintre ele este de 21 de ani. Povestea lor a fost relatată de Daily Mail.

Cheryl Jarvis este confundată cu fiica ei, deși le despart 21 de ani

Cheryl Jarvis are 41 de ani și provine din Bradford, West Yorkshire, Anglia. Ea are o fiică, pe Lauren, în vârstă de 20 de ani, despre care mulți cred că aceasta îi este soră, de fapt. Nici nu e de mirare de ce. Cheryl arată atât de bine la 41 de ani, că nimeni nu greșește când o confundă cu fiica ei.

Mama și fiica ei sunt amândouă fericite când aud toate aceste complimente, dar mama este cu atât mai încântată de laude, mai ales că are vârsta pe care o are. Cheryl, care lucrează ca manager de proiecte și antrenor personal, spune că reușește să se întrețină așa datorită unui regim strict la sala de fitness, de la care nu se abate, dar recunoaște că își face și injecții cu Botox. Totodată, fiica ei o ajută întotdeauna cu sfaturi despre modă și machiaje, care o întineresc, de asemenea.

"Botox-ul m-a ajutat. Fac această procedură de trei ani deja, cu un an de pauză din cauza COVID-19 și a lockdown-ului", a mai spus Cheryl.

Citește și
O mai recunoști? Cum arată acum Stana Izbașa, artista care făcea senzație alături de Nicu Paleru
O mai recunoști? Cum arată acum Stana Izbașa, artista care făcea senzație alături de Nicu Paleru
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Mai multe articole

Femeia de 41 de ani a mai declarat: "Străinii chiar nu au cum să își dea seama că sunt mama lui Lauren. Sunt șocați de cum arătăm când ne văd împreună pe stradă. E foarte flatant acest lucru pentru mine, este un sentiment tare plăcut să știu că arăt mai tânără decât vârsta pe care o am, de fapt".

"Cu siguranță că și Lauren mă ajută să mă mențin tânără, îmi dă cele mai bune sfaturi despre fashion și îmi spune ce produse de înfrumusețare să îmi cumpăr. Ea are totuși geanta de cosmetice mai mare decât a mea, așa că o prefer pe a ei când vine să mă machieze", a mai spus Cheryl, în glumă.

Cheryl Jarvis: "Ea este mai bună decât mine când vine vorba de machiaj. Fiica mea îmi spune ce să cumpăr, ce produse să folosesc și cum să le aplic. De asemenea, de câțiva ani folosim aceleași haine, avem aceeași măsură. De când eu m-am apucat de fitness mi-am păstrat aceeași greutate".

Mama de 41 de ani își dorește să le încurajeze pe femeile de toate vârstele să se apuce de sport și să aibă grijă de dezvoltarea lor personală. Ea asta face aproape zilnic.

"Mă trezesc la 5 dimineața ca să merg să fac sport - de cinci ori pe săptămână. Acum, am grijă ca alte femei cu probleme de greutate să slăbească, pentru că sunt și antrenor personal pe lângă job-ul pe care îl mai am. Am o dietă alimentară echilibrată și uneori mai beau câte un pahar cu prosecco în weekend-uri".

Înainte să fie mamă și fiică, sau chiar "surori", așa cum spun toți străinii, Cheryl și Lauren sunt cele mai bune prietene. Iar acest lucru este cel mai important pentru ele.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri