Antena Căutare

China: Un copil in varsta de 3 ani are o greutate de 57 de kg.

Lu Hao este cel mai supraponderal copil din China, cu o greutate de 57 de kg la varsta de doar trei ani, relateaza The Sun.


Lu Hao nu mai are voie sa mearga la gradinita deoarece conducerea institutiei i-a interzis acest lucru, din cauza ca greutatea sa excesiva reprezinta un pericol pentru ceilalti copii.

Copilul abia se mai deplaseaza, kilogramele lui facandu-l sa oboseasca foarte repede. Parintii lui se chinuie sa il mai poata lua in brate, iar doctorii sustin ca daca nu slabeste, inima lui nu va putea face fata prea mult timp.

Apetitul obezului este urias. Acesta poate manca la o singura masa 3 boluri uriase cu orez, mai consistente decat cele ale parintilor sai la un loc.

Specialistii cred ca problema supraponderalului poate fi si hormonala, deoarece nu este doar prea gras ci si prea inalt pentru varsta sa si daca ipoteza se dovedeste a fi adevarata, Lu ar putea fi tratat mai usor.

In mod ironic, chinezul s-a nascut subponderal, dar a inceput sa se ingrase de pe la varsta de trei luni si nu se mai opreste de atunci.

sursa:Antena3

foto: thesun.co.uk
VIDEO! Bucuresti: Pisica acrobata, salvata de pompieri... Au existat iepuri de 12 kilograme care nu puteau sa sara si nu aveau dusmani naturali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x