Antena Căutare

Chinezii au o explicație. De ce trebuie sa purtăm verigheta pe al patrulea deget!

Există o explicaţie frumoasă şi convingătoare oferită de chinezi în ceea ce priveşte purtarea verighetei pe degetul inelar. Fiecare deget reprezintă un simbol; astfel degetul mare este simbolul părinţilor, arătătorul al rudelor, degetul mijlociu ne reprezintă pe noi înşine, inelarul este simbolul partenerului de viaţă, iar degetul mic al copiilor

Există o explicaţie frumoasă şi convingătoare oferită de chinezi în ceea ce priveşte purtarea verighetei pe degetul inelar. Fiecare deget reprezintă un simbol; astfel degetul mare este simbolul părinţilor, arătătorul al rudelor, degetul mijlociu ne reprezintă pe noi înşine, inelarul este simbolul partenerului de viaţă, iar degetul mic al copiilor.

Ce trebuie sa faci:

Mai intai trebuie sa-ti pozitionezi palmele deschise una catre alta si sa unesti degetele mijlocii intre ele, aplecandu-le simultan catre podul palmei. Apoi, uneste si celelalte patru degete intre ele.

Acum incearca sa desparti degetele mari, care ii reprezinta pe parinti. Ele se vor deschide pentru ca omului nu ii este dat sa traiasca toata viata alaturi de parinti. Ei te vor parasi la un moment dat.

Uneste-ti degetele mari, ca inainte, si desparte degetele aratator, care sunt simbol al rudelor. Si ele se vor desface, pentru ca fratii sau surorile tale isi vor intemeia propriile familii si vor trai separat de tine.

Citește continuarea AICI.

Ce înseamnă când te uiţi mereu la ceas la 11:11... Geniu sau om obișnuit? Testul care îți spune cât ești de inteligent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x