Antena Căutare

Și tu ți-ai dori să fii pisică! Choupette, felina lui Lagerfeld, trăiește ca în RAI!

Când veți citi cele ce urmează, sigur v-ați dori ca într-o viaţă viitoare să fiți pisici! Nu orice fel pisică, bineînţeles, ci una a unui designer celebru. Mai exact, Karl Lagerfeld, designerul casei Chanel.

Când veți citi cele ce urmează, sigur v-ați dori ca într-o viaţă viitoare să fiți pisici! Nu orice fel pisică, bineînţeles, ci una a unui designer celebru. Mai exact, Karl Lagerfeld, designerul casei Chanel.

Lagerfeld are o pisică pe nume Choupette. Dar nu este o felină ca oricare alta. Pisica are o afacere de milioane de euro, conturi pe Facebook, Twitter şi Instagram şi o grămadă de angajaţi. Dar să nu credeţi că este singurul animal de companie al unui designer celebru care duce o asemenea viaţă. Aceeaşi viaţă o are şi "Nevil", câinele lui Mark Jacobs, dar şi căţeluşa Audrey a Donatellei Versace.

Aceasta este Choupette Lagerfeld! Da, animalele de companie ai marilor designeri poartă numele de familie al acestora. În plus, Choupette merită această onoare. Doar are propria colecţie de accesorii pe care le vinde în magazine din Paris, Berlin, Frankfurt, Munchen, Amsterdam, Shanghai sau Beijing.

Dar Choupette nu este interesată doar de bani, ci şi de faimă. Are vreo şase coperte de revistă printre care V, i-D, Vanity Fair, Vogue Germania şi Grazia UK. Dă foarte multe interviuri peste tot. Chiar şi Harper's Bazaar a dat recent un interviu, bineînţeles cu Karl Lagerfeld care vorbea despre ea şi în numele ei.

Pisica ştie foarte bine că viitorul este online, aşa că nu putea să nu fie activă şi pe reţelele de socializare. Are peste 35,000 de fani pe Instagram, 7500 pe Twitter şi încă 12,000 pe Facebook.

Desigur, Choupette - ca o divă ce este - nici nu concepe să se apropie de vreun computer. Doar are angajaţi pentru asta. De fapt, are angajaţi pentru orice. Are doi asistenţi personali, are un şofer care îi este la dispoziţie 24 de ore din 24, un hairstilist care o periază de două ori pe zi şi un medic veterinar.

Pisica apare inclusiv pe Wikipedia, unde figurează ca muză a colecţiei haute-couture 2012 a Casei de Modă Chanel.

Citește mai multe pe observator.tv!

INEDIT! Un răţoi fără un picior s-a ales cu o proteză realizată la imprimanta 3D... Vacanta exotico-sportiva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x