Antena Căutare

Christian Ciocan vrea sa lanseze o linie de lenjerie intima care sa-i poarte numele

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei declara, intr-un interviu, ca este "politistul fericit" pentru ca oamenii il apreciaza si chiar il iubesc. Comisarul-sef mai spune ca ii plac Andreea Raicu si Corina Danila si ca s-a gandit la o linie de lenjerie intima care sa-i poarte numele.

Intrebat daca se considera "politistul ideal", Christian Ciocan spune ca este "politistul fericit". "Sunt politistul Christian Ciocan. Oamenii ma apreciaza, ma respecta si chiar ma iubesc. Asadar as putea spune ca, din acest punct de vedere, sunt politistul fericit! Fac aceasta munca cum fac orice lucru, la modul absolut. Daca idealul este absolut, atunci... sunt ideal?!", spune Ciocan intr-un interviu.

Totodata, Christian Ciocan spune ca si-a propus sa renunte "cat mai curand" la burlacie, precizand ca este "familist la modul absolut" si prefera o singura relatie, "totala si definitiva".

In acest sens, Ciocan spune ca femeia ideala trebuie sa-l iubeasca, sa fie bruneta si sa aiba dimensiunile 89/54/93. In plus, el spune ca isi doreste cel putin doi copii si maximum zece.

"Iubesc femeia. Cand eram copil, imi doream sa ma insor cu o bruneta. Foarte bruneta. Natural-bruneta. Cu ten alb. Acum... imi plac brunetele, dar imi place si Andreea Balan. La modul frumos", explica purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

In acest context, Christian Ciocan marturiseste ca si-ar dori sa aiba o relatie cu Corina Danila, dar ii place si Andreea Raicu. Intrebat pe cine ar alege dintre Mihaela Tatu si Mihaela Radulescu, Christian Ciocan spune: "Pe Mihaela Tatu o cunosc mai bine. Mihaela Radulescu are, din cate stiu, un prieten. Nu ma intereseaza. Noblesse oblige".

Pe de alta parte, intrebat daca va renunta pana la urma la postul de purtator de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan afirma: "Evolutia in cariera este fireasca. Eu am urcat treapta cu treapta, in cei 20 de ani de cand sunt politist. Nu am sarit etape si nu imi propun sa fac acest lucru. Imi propun doar sa fac performanta si de realizarile mele sa beneficieze cei pe care eu ii deservesc: oamenii. Bucurestenii si romanii, in general. In acelasi timp, in vocabularul meu nu exista cuvantul «renuntare». Sunt oltean si am fost invatat sa nu am bariere in gandire. Prin urmare, spun ca voi face, de asemenea, performanta pe o alta functie si nu spun ca voi renunta la postul de purtator de cuvant al Politiei Capitalei. Pentru ca daca nu cunosc cuvantul «renuntare», am o deviza: «Mergi sau crapa!». Eu am ales sa merg".

Tot articolul, in Jurnalul National

VIDEO! Hotarare: Masinile au dreptul sa circule in comuna Sf. Gheorghe... VIDEO! Pi, tigrul cu parinti din rase diferite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x