Antena Căutare

CIA a făcut un ANUNȚ ISTORIC! „Ați vrut să aflați ASTA despre EXTRATEREȘTRI, acum știți”!

CIA a făcut recent o serie de declarații ce au stârnit numeroase controverse. Mulți spun că ar fi vorba despre o mascare a fenomenelor extraterestre.

CIA a făcut recent o serie de declarații ce au stârnit numeroase controverse. Mulți spun că ar fi vorba despre o mascare a fenomenelor extraterestre.

Pe pagina de Twitter a apărut mesajul potrivit căruia aparițiile extraterestre din perioada anilor `50 și `60 se datorează de fapt CIA. Diferitele activități neobișnuite de pe cer din acea perioadă au fost cauzate de avionul de spionaj U-2, ce zbura la altitudini de peste 18.000 de metri.

La momentul respectiv puțină lume știa că se poate pilota o aeronavă la o asemenea înălțime, motiv pentru care mulți au fost tentați să spună că au putut observa pe cer apariții extraterestre.

O simplă POZĂ i-a adus SUTE de MII de aplauze din toată lumea! Gestul acestui bărbat este INCREDIBIL!... Descoperirea ce i-a făcut pe mulți să-și facă CRUCE! „Este un MIRACOL de la DUMNEZEU”!...
Zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrele vorbesc despre trei zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Acești nativi se vor bucura...
Horoscopul zilei de 28 mai 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătatea lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 mai 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor ar trebui să fie mult mai...
Parteneri
Cofeina pentru ten. Ce beneficii are și cum se folosește
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x