Antena Căutare

Cine este cea mai urâtă femeie din lume si cum a devenit simbolul demnitatii

Una dintre cele mai urâte femei din lume a fost, până la varsta de 30 de ani o femeie frumoasă și iubită, care s-a și căsătorit și a adus pe lume patru copii.Ulterior, viața a izvit-o grav, însă nu și-a pierdut niciodata demnitatea.

Cine este cea mai urâtă femeie din lume si cum a devenit simbolul demnitatii
Femeia desemnată cea mai urâtă din lume

Povestea unei femei frumoae, dar greu încercată d esoartă, este o adevărată lecție de viață.

În prima parte a vieții, Mary Ann Bevan a fost o femeie ca oricare alta. S-a născut în 1874 în Londra, fiind unul dintre cei opt copii ai familiei, potrivit Fanatik.

A urmat pregătirea și a devenit asistentă medicală, iar în 1902, și-a și întemeiat o familie cu Thomas Bevan.

După moartea soțului, a aflat de boala care a sluțit-o dar nu a reușit să-i fure demnitatea

Cei doi au avut patru copii, însă Bevan a murit subit în 1914, lăsând-o pe Mary Ann să-i crească singură pe cei patru copii ai săi.

Citește și:Câștigătoarele Miss Univers, fotografii din „culisele” vieții cotidiene. Cum arată în timpul lor liber

Însă, femeia nu a știut în tinerețe a fost că suferea de o boală incurabilă, ci după vârsta de 30 de ani, când era deja căsătorită.

Acromegalia, boala care a dus la deformarea și creșterea anormală a trăsăturilor faciale ale femeii, i-a dat constant și migrene, dar și-a pierdut parțial și văzul.

Citește și:Daria Rudakova, artista care le face pe femei să se simtă și mai frumoase decât sunt. Tehnica prin care le întinerește

Boala a dus și la pierderea locului de muncă și nici nu a putut să se angajeze nici în altă parte.

Pentru a putea avea grijă de copiii ei, femeia a participat, astfel, la un concurs care urma să desemneze cea mai urâtă femeie din lume și l-a și câștigat.

Ulterior a fost descoperită de către Sam Gumpertz, care i-a propus să apară pe scena circului, în cadrul ”spectacolului cu ciudați” pe care îl administra în Coney Island.

Mary Ann Bevan n-a stat prea mult pe gânduri și și-a asumat cu mândrie titlul de cea mai urâtă femeie din lume, sub marca acestuia apărând constant în fața publicului, mai arată sursa citată.

Cum se curăță adidașii astfel să evităm distrugerea lor. Sfaturi utile... Cum a murit străbunica Reginei Elisabeta a II-a, născută în Castelul Rhedey din Transilvania. Ce se întâmplă azi cu cast...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x