Antena Căutare

Cifrele au demonstrat! Cine este cel mai bogat lider politic? Donald Trump este în coada listei

Există o mare dezbatere în ceea ce privește averea celor mai mari lideri ai lumii. De exmplu, averea lui Vladimir Putin este estimată între 40 și 200 de miliarde de dolari SUA, dacă zvonurile cu privire la participația sa la diverse companii rusești sunt adevărate. 

Donald Trump

CEO-ul Hermitage Capital Management, Bool Browder, este cel care a afirmat în vara anului trecut că Putin este cel mai bogat om din lume. Acesta a fost criticat foarte des pentru viața luxoasă pe care o duce, în comparație cu nivelul de trai din Rusia.

”Într-o țară în care 20 de milioane de oameni trăiesc la limita sărăciei, stilul de viață luxos al președintelului este cinic pentru societate”, declara Boris Nemețov, fost premier al Rusiei.

”Sunt cel mai bogat om nu doar din Europa, ci din întreaga lume: Colectez emoții. Sunt bogat cu încrederea rușilor în mine, pentru că eu conduc marea națiune a Rusiei. Cred că asta e cea mai mare avere a mea”, a susținut Putin, potrivit cărții ”The New Tsar” (”Noul Țar”).

În cazul în care Putin susține că nu are avere, altcineva ar fi ocupantul primului loc. Cel mai bogat lider din lume ar fi șeicul Khalifa bin Zayed al-Nahyan, președintele Emiratelor Unite și conducătorul Abu Dhabi, potrivit Capital.

Khalifa bin Zayed al-Nahyan, președintele Emiratelor Arabe Unite și conducătorul Abu Dhabi, este la putere din 2004, iar averea sa este estimată la 23 miliarde de dolari. În vârstă de 71 de ani, șeicul a apărut rareori în public după ce a fost operat, în urma unui AVC în 2014.

Acesta s-a născut în septembrie 1948 și a devenit preşedinte al EAU şi suveran al Abu Dhabi în noiembrie 2004, la moartea tatălui său, şeicul Zayed bin Sultan Al-Nahyan, părintele fondator al federaţiei Emiratelor, în 1971, notează AFP.

Șeicul a absolvit Academia Militară de la Sandhurst, Sheikh Sultan şi-a luat doctoratul în „Securitatea Naţională a Emiratelor Arabe Unite în lumina schimbărilor regionale şi globale”. Mai ult, acesta este un pilot calificat şi deţine rangul de general de brigade.

Banana de 120.000 de dolari din Miami a dus la crearea unei expoziții de fructe și legume în New York: „A fost delicioas... Au fost găsite obiecte ciudate în apropierea unei gauri negre care mânca absolut totul! Astrologii au realizat o filmare...
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate. Află explicațiile specialiștilor
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate, spun experții. Însă ce...
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023. Peștii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Metode sustenabile pentru a slăbi sănătos. Ce sfaturi îți recomandă dieteticienii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x