Căutare Live

Cine este femeia care a cântat "Acasă-i România" într-o secție de vot din Spania. Larisa Cotorogea a emoționat peste două milioane de români

Larisa Elena Cotorogea este din Slatina, dar a ales să se stabilească în Spania, alături de soțul său, Victor Cotorogea. Duminică au ieșit amândoi la vot, iar tânăra le-a oferit un dar prețios celor aflați în secția de votare, dar și românilor de acasă. 

Larisa și Victor Cotorogea, români stabiliți în Spania

Facebook

Mai bine de două milioane de oameni au ascultat-o pe Larisa cântând cu patos "Acasă-i România", chiar în secția unde și-a exprimat votul pentru țara sa. Cântecul patriotic a fost interpretat în timp ce își aștepta rândul la vot.

Filmată de soț, acesta a postat clipul pe internet, iar filmarea a devenit virală.„Şi am votat cu cântec!!!”, a fost mesajul care a însoțit imaginile.

Emoționați de glasul Larisei, de patosul cu care a cântat, două milioane de români l-au vizionat și l-au distribuit, cei mai mulți strigându-și dorul de casă, de acasă, de România.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri