Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cine sunt scientologii si ce fac ei?

Vestea divortului dintre Tom Cruise si Katie Holmes a readus in actualitate problema scientologilor. Cati bani dau pentru a ajunge in frunte? De ce au fost interzisi pe Wikipedia?

Divortul dintre Tom si Katie a facut ca toti ochii sa coboare, din nou, asupra Bisericii Scientologice. Domnul Cruise a acceptat ca micuta Suri sa ramana la mama, aceasta fiind speriata deja de faptul ca fiica lor se apropia, tot mai mult, de scientologi. Fix in aceeasi perioada la Hollywood se lansa pelicula "The Master", bazata pe viata lui Ron L. Hubbard, fondatorul acestei doctrine. In SUA exista, pe zi ce trece, tot mai multi adepti, in Germania este considerata o secta. Mereu apar, insa, detalii surprinzatoare.

In afara lui Tom Cruise si a lui John Travolta, Biserica Scientologica are multi alti adepti cunoscuti: Beck, Juliette Lewis, Jason Lee, Kirstie Alley, Erika Christensen. Cum gandesc ei? "In Scientologie este foarte importanta ideea de libertate personala si transladarea ei catre orientarea sexuala"...

Recomandari