Antena Căutare

Clientul unei cafenele a stat singur la masă și a plătit apoi consumația tuturor din local. Iar motivul său este o lecție de viață emoționantă

O chelneriță a asistat la o întâmplare total neașteptată, ce avea să dea omenirii o lecție emoționantă.

O chelneriță a asistat la o întâmplare total neașteptată, ce avea să dea omenirii o lecție emoționantă.

Totul s-a petrecut în statul american Utah, acolo unde o chelneriță a asistat la o faptă de omenie.

Un bărbat a intrat singur într-un local și s-a așezat la o masă. A cerut să fie servit de o chelneriță aflată-n situația de a fi mamă singură, fără bărbat.

Și-a prins fiica dormind în pat cu un străin! Reacția tatălui a fost neașteptată, dar ceea ce a urmat a fost mai mult decât tulburător!

Străinul plătit consumația pentru toate cele șapte familii care au trecut pragul restaurantului. Surprinsă, chelnerița a mers la misteriosul client să-l întrebe de ce a cheltuit mai bine de 1000 de dolari pe consumația altora. Și mărturia femeii i-a uimit pe toți.

„Azi am întâlnit un înger. A intrat în local și a plătit pentru fiecaare dintre cele șapte familii care au mâncat la noi. Și apoi mi-a lăsat un bacșiș de 1500 de dolari. Datorită lui, eu voi putea să mă mut cu copilul într-o casă mai bună.

Datorită lui, șapte familii au mâncat gratuit. Și l-am întrebat de ce a făcut toate astea, iar răspunsul lui m-a săgetat direct în inimă: Familia este totul. Și eu mi-am pierdut-o pe toată”.

Doi fraţi, din Arad, care colecţionează jucarii de 40 de ani vor să înfiinţeze un muzeu, aşa cum există în marile capita... Pare simplu, dar multe persoane dau greș când vine vorba de răspuns. Testul fructelor ne dă mari bătăi de cap!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x