Antena Căutare

VIDEO/ Clipe de groază trăite de un bărbat într-o pădure! Acest zgomot depășește orice imaginație: „Este terifiant”

Ai auzit vreodată un animal urlând? Ei bine, este unul ditntre cele mai înfiorătoare zgomote pe care le poți auzi vreodată, mai ales dacă ești singur într-o pădure noaptea. 

VIDEO/ Clipe de groază trăite de un bărbat într-o pădure! Acest zgomot depășește orice imaginație: „Este terifiant”
Zgomot terifiant în pădure

Un bărbat din Witset (Moricetown), Columbia Britanică, a fost martor la acest eveniment și a surprins într-o filmare zgomotul care părea să vină de la un animal în suferință.

Videoclipul a stârnit reacții puternice pe Internet, uni fiind terifiați de ce au auzit, alții făcând glume de genul: „sigur este un tătic care a călcat pe o piesă de LEGO”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cea mai populară explicație ar fi aceea că în adâncul pădurii este un elan sau o căprioară, însă acest lucru nu vom știi niciodată. Să fie vorba de un ritual de împerechere sălbatic sau de o făptură suferind, sau poate că există ceva acolo care întrege limitele imaginației noastre.

Previziunile Babei Vanga pentru anul 2020 sunt cumplite! Cutremure devastatoare și o nouă criză economică... VIDEO/ Surpriza pe care a primit-o un curier în timp ce livra o comandă! Reația lui este atât de pură: „Mulțumesc că îmi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x