Antena Căutare

Coincidenţă uimitoare: Ce s-a întâmplat în ziua în care ducesa Kate a născut a doua oară! Nimeni nu se aştepta la asta

Povestea unei femei din Marea Britanie a devenit cunoscută în toată lumea. Deşi pare destul de greu de crezut la prima vedere, a născut în aceeaşi zi cu ducesa de Cambridge. A doua oară!

Coincidenţă uimitoare: Ce s-a întâmplat în ziua în care ducesa Kate a născut a doua oară! Nimeni nu se aştepta la asta Galerie
| hepta.ro

Povestea unei femei din Marea Britanie a devenit cunoscută în toată lumea. Deşi pare destul de greu de crezut la prima vedere, a născut în aceeaşi zi cu ducesa de Cambridge. A doua oară!

Monika Tano a adus pe lume al doilea copil cu doar câteva ore înaintea ducesei Catherine. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi pe 22 iulie 2013, când cele două au devenit mame pentru prima oară.

În timp ce Kate era asistată de o armată de medici şi avea toată siguranţa din lume, Monika a avut de îndurat momente mult mai dificile. A intrat în travaliu la miezul nopţii şi a fost nevoită să nască în propria sufragerie, fiind ajutată doar de soţul său, pentru că ambulanţa a întârziat. Din fericire, totul s-a terminat cu bine şi bebeluşul este perfect sănătos.

"E o coincidenţă uriaşă. Pur şi simplu nu îmi vine să cred. Cele două fetiţe ale mele vor avea ce să povestească prietenilor când vor creşte", a declarat Monika.


VIDEO! Are 88 de ani, iar mișcările nu îi trădează vârsta! Cum arată cea mai în vârstă gimnastă din lume... TESTUL VIZUAL pe care 9 din 10 persoane îl GREŞESC! Tu găseşti litera "C" din imagine??...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x