Antena Căutare

Combinația ascunsă din tastatură. Calculatorul poate fi „stăpânit” doar cu ajutorul tastelor

Pentru cei mai mulți dintre noi, mouse-ul este cel de care ne folosim cel mai des atunci când utilizăm un computer. Există însă și combinații de taste care îți ușurează mult munca și face ca o serie de operații să se reducă la apăsarea concomitentă a trei butoane

Pentru cei mai mulți dintre noi, mouse-ul este cel de care ne folosim cel mai des atunci când utilizăm un computer. Există însă și combinații de taste care îți ușurează mult munca și face ca o serie de operații să se reducă la apăsarea concomitentă a trei butoane.

Una dintre aceste combinații este folosită pentru a naviga mai ușor pe internet. De multe ori deschidem mai multe tab-uri (pagini) pe calculator, iar pentru a ne întoarce de fiecare dată la pagina anterioară, nu trebuie să utilizăm neapărat „șoricelul” din dotare.

„Ctrl+Shift+T” te ajută să deschizi tabul anterior fără nicio problemă, așa că atunci când ai uitat ceea ce ai făcut mai devreme încearcă această combinație și totul se simplifică.

Test de perspicacitate! Întoarce peştele spre dreapta! Ai curaj?... S-au apucat sa renoveze o baie, dar ce au găsit sub cadă a întrecut orice așteptare: „Cine ar face aşa ceva? E nebunesc”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x