Căutare Live

Combinatie naucitoare: Charlie Sheen s-a iubit cu Winona Ryder!

Cei doi s-ar fi “combinat” la jumatatea anilor ’80, pe platourile productiei “Lucas”

Sheen pretinde ca in timpul filmarilor de la “Lucas” (1986) i-ar fi gasit Winonei numele de scena dupa ce au ascultat melodia celor de la The Doors, “Riders on the storm”. Pe numele sau adevarat Winona Horowitz, actrita are la “activ” mai multe relatii cu parteri de platou, de notorietate fiind cea cu Johnny Deep, cu care a fost si logodita timp de patru ani. Dincolo de rolurile importante pe care le-a avut de-a lungul carierei sale, actrita in varsta de 41 de ani a tinut prima pagina ziarelor de scandal dupa ce a fost surprinsa in mai multe randuri furand din magazine. Nici drogurile nu i-au fost straine minionei Winona, care a fost acuzata ca a folosit Vicodin, diazepam sau oxycodin fara prescriptie medicala. In decembrie 2002, starul hollywoodian a fost condamnata la trei ani cu suspendare, 480 de ore de munca in folosul comunitatii fiind obligata sa plateasca aproximativ 10.000 de dolari magazinului din care a sustras produsele.

La randus sau, Charlie Sheen a fost un tanar – problema al Holywood-ului. Pe langa numeroasele relatii pe care le-a avut cu actrite celebre de peste Ocean, fiul lui Martin Sheen a fost victima substantelor interzise in 1998 cand a fost spitalizat dupa ce luase o supradoza de cocaina. Charlie a fost protagonistul unui episod celebru alaturi de o dama de companie cunoscuta in showbizul din Losa Angeles, episod care s-a finalizat cu divortul acestuia de Brooke Mueller.

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri