Antena Căutare

Combinații de zodii care scot SCÂNTEI ÎN PAT

Dacă tu ești...

Daca tu ești...

Berbec:
Mizeaza pe Leu. Este la fel de vulcanic ca si tine si va rezista maratonului erotic pe care il initiezi de obicei. In lipsa de altceva, poti incerca tot cu un Berbec,cu Gemenii sau Varsatorul, chiar daca Gemenii sunt uneori prea jucausi si superficiali, iar Varsatorul traieste intr-o lume paralela (chiar si in pat). Niciodata cu un Rac sau un Capricorn.

Taur:
Fecioara si Capricornul sunt partenerii tai ideali atat in viata de zi cu zi cat si in pat. Nu esti extraordinar de inventiv si accepti destul de des si monotonia. Nicio problema! Un nativ din Fecioara sau din Capricorn nu va avea nimic de obiectat impotriva unei vieti sexuale mai linistite. Pe locul doi se afla nativii din Rac, Taur sau Pesti. Alege un Rac sau Pesti mai ales daca vrei o noapte romantica in detrimentul uneia salbatice. Niciodata cu un Leu sau Varsator.

Gemeni:
Cel mai bine iti va fi alaturi de o Balanta sau un Varsator. La fel ca si tine, sunt tentati sa experimenteze lucruri noi si sunt lipsiti de inhibitii. Balanta va fi foarte atenta ca partenerul ei sa fie satisfacut. Poti incerca si cu un Berbec sau cu un Leu, foarte siguri pe ei si pe abilitatile lor sexuale. Cu Leul insa, ai grija ca va tinde intotdeauna sa te eclipseze, chiar si in pat. Un nu hotarat pentru Fecioara sau Pesti.

Rac:
Scorpionul sau Pestii sunt zodiile tale pereche in pat. Aveti aceleasi dorinte pe care vi le satisfaceti reciproc. Scorpionul, cu temperamentul sau exploziv, iti va oferi nopti care te vei ruga sa nu se mai termine, in timp ce Pestii vor stii sa iti puna in valoare latura ta atat de sentimentala si sensibila. Taurul, Racul si Fecioara sunt alti parteneri cu care ai o compatibilitate erotica destul de crescuta, asa ca merita incercat. Niciodata cu Berbecul sau Balanta.

Leu:
Berbecul si Sagetatorul sunt cea mai buna alegere! Nu te vei plictisi niciodata si nu vei incerca aceeasi pozitie doua nopti la rand! Plus ca Sagetatorul va fi dispus sa iti suporte crizele tale de egocentrism cu pretul unor nopti fierbinti din care si el va avea mult de castigat. Alti parteneri compatibili sunt Balanta, Leul si Gemenii. Din pasiunea ei pentru frumos, Balanta iti va satisface absolut orice dorinta. Ai grija cu un alt Leu, pot iesi scantei! Niciodata cu Taur sau Scorpion (sunteti prea malefici amandoi)!

Fecioara:
Alege un Taur sau un Capricorn. Taurul te va imbratisa pana la epuizare, iar Capricornul, chiar daca in viata de zi cu zi este o persoana conservatoare, in pat reuseste sa iti starneasca interesul, fiind o compatibilitate maxima intre voi. Te vei intelege bine si cu un Rac, o alta Fecioara sau un Scorpion. Cu un Rac, ti se vor trezi insa instinctele materne, ceea ce nu e totusi prea bine, iar un Scorpion va scoate la suprafata latura ta vulcanica pe care o tii bine ascunsa. Niciodata cu un Sagetator sau Gemeni.

Balanta:
Cel mai bine te intelegi in pat cu Sagetatorul sau Gemenii. Ambele zodii sunt foarte inventive si deschise oricarui tip de experiente, asa ca nu vei avea cum sa te plictisesti. Poti incerca si cu un Leu, o Balanta. Orice, dar nu monotonie in pat, nu de asta ai tu nevoie! Niciodata cu Capricorn sau Rac.

Scorpion:
In pat cu un nativ din Rac sau Pesti iti va fi cel mai bine! Racul te va domoli putin, iar Pestii te vor lasa sa te desfasori in toata splendoarea ta caracteristica. Alte zodii cu care esti compatibil in pat: Fecioara, Scorpionul si capricornul. Niciodata cu: Varsator sau Leu.

Sagetator:
Partenerii ideali in pat sunt in zodia Balantei sau a Leului. La fel de temperamentali ca si tine vor face fata poftei tale nestavilite in pat. Poti incerca si cu un Sagetator sau Varsator. Pe blajinul Varsator incearca sa nu il domnini prea mult, iar cu un alt Sagetator pregateste-te de o noapte interminabila. Niciodata cu Fecioara sau Pesti.

Capricorn:
Fecioara si Taurul sunt cei care te fac fericit in pat! Pentru Taur, daca pregatesti si o cina copioasa inainte, vei avea parte de o noapte de neuitat. Iar cu Fecioara exista o compatibilitate extraordinara. Esti compatibil in pat si cu Scorpionul, Capricornul sau Pestii. Ai grija insa sa nu devina prea plictisitor cu un alt Capricorn, fii tu cel / cea care initiaza lucrurile noi! Niciodata cu Balanta sau Berbec.

Varsator:
Gemenii si Balanta sunt combinatia perfecta pentru un Varsator. In Balanta vei gasi un partener foarte atent cu tine, iar cu un nativ din zodia Gemenilor te vei distra chiar si in pat. Aproape la fel de bine te intelegi si cu un Berbec, un Varsator sau cu Pestii. Niciodata cu Taur sau Scorpion.

Pesti:
Cea mai buna alegere pentru o noapte fierbinte sunt Racul si Scorpionul. Cu Racul exista chiar compatibilitate totala, sunteti pe aceeasi lungime de unda, chiar si in pat. Pentru experiente cu foarte multa adrenalina, incearca un Scorpion! Te intelegi si cu Taurul, Capricornul sau cu un alt Peste. Niciodata cu: Sagetator

Sursa: kudika.ro

Nu ştiai asta! CUM se formează GÂNDURILE... Nu găsești loc în autobuz? Uite cum arată scaunul invizibil pe care îl montezi apăsând un buton!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x