Comentarii la Limba Română pentru BAC, pe versuri hip-hop! Un student le propune liceenilor o metodă inedită de învățare

Comentariile pe care liceenii trebuie să le pregătească pentru simulările examenului de Bacalaureat au fost puse pe ritm de hip-hop de către un student cu umor.

Comentariile pe care liceenii trebuie să le pregătească pentru simulările examenului de Bacalaureat au fost puse pe ritm de hip-hop de către un student cu umor.

Ultima piesă, lansată săptămâna aceasta, este „Luceafărul”, iar piesele „Moara cu noroc" şi „Ion" au strâns deja peste 500 de mii de vizualizări.

Iniţial, studentul a făcut totul pentru el, dar în scurt timp feedback-ul colegilor a fost surprizător. Tânărul şi-a luat un nume de scenă cu „efect". Îşi spune „Pshihotrop”.

Psihotrop compune singur şi speră că aşa va reuşi să schimbe sistemul de educaţie din România. Pentru că tinerii au nevoie de alte tehnici de învăţăre şi de predare în şcoli.

Elevii de clasa a unsprezecea şi a douăsprezecea susțin că testările intermediare nu îi ajută cu nimic, ba chiar le încurcă programul şi îi stresează şi mai mult.

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, spune că, în ciuda revoltei elevilor, nu renunţă la aceste examene.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri