Antena Căutare

Comentarii la Limba Română pentru BAC, pe versuri hip-hop! Un student le propune liceenilor o metodă inedită de învățare

Comentariile pe care liceenii trebuie să le pregătească pentru simulările examenului de Bacalaureat au fost puse pe ritm de hip-hop de către un student cu umor.

Comentariile pe care liceenii trebuie să le pregătească pentru simulările examenului de Bacalaureat au fost puse pe ritm de hip-hop de către un student cu umor.

Ultima piesă, lansată săptămâna aceasta, este „Luceafărul”, iar piesele „Moara cu noroc" şi „Ion" au strâns deja peste 500 de mii de vizualizări.

Iniţial, studentul a făcut totul pentru el, dar în scurt timp feedback-ul colegilor a fost surprizător. Tânărul şi-a luat un nume de scenă cu „efect". Îşi spune „Pshihotrop”.

Psihotrop compune singur şi speră că aşa va reuşi să schimbe sistemul de educaţie din România. Pentru că tinerii au nevoie de alte tehnici de învăţăre şi de predare în şcoli.

Elevii de clasa a unsprezecea şi a douăsprezecea susțin că testările intermediare nu îi ajută cu nimic, ba chiar le încurcă programul şi îi stresează şi mai mult.

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, spune că, în ciuda revoltei elevilor, nu renunţă la aceste examene.

Încearcă să nu râzi! Și-a înscenat o tâlhărie în scara blocului, de teama soţiei! Femeia a descoperit adevărul... Un telefon mobil i-a salvat viaţa unui australian! A scăpat cu o mică zgârietură pe față - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x