Comentarii la Limba Română pentru BAC, pe versuri hip-hop! Un student le propune liceenilor o metodă inedită de învățare

Comentariile pe care liceenii trebuie să le pregătească pentru simulările examenului de Bacalaureat au fost puse pe ritm de hip-hop de către un student cu umor.

Comentariile pe care liceenii trebuie să le pregătească pentru simulările examenului de Bacalaureat au fost puse pe ritm de hip-hop de către un student cu umor.

Ultima piesă, lansată săptămâna aceasta, este „Luceafărul”, iar piesele „Moara cu noroc" şi „Ion" au strâns deja peste 500 de mii de vizualizări.

Iniţial, studentul a făcut totul pentru el, dar în scurt timp feedback-ul colegilor a fost surprizător. Tânărul şi-a luat un nume de scenă cu „efect". Îşi spune „Pshihotrop”.

Psihotrop compune singur şi speră că aşa va reuşi să schimbe sistemul de educaţie din România. Pentru că tinerii au nevoie de alte tehnici de învăţăre şi de predare în şcoli.

Elevii de clasa a unsprezecea şi a douăsprezecea susțin că testările intermediare nu îi ajută cu nimic, ba chiar le încurcă programul şi îi stresează şi mai mult.

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, spune că, în ciuda revoltei elevilor, nu renunţă la aceste examene.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri