Antena Căutare

Condamnat la închisoare pe viață după ce și-a strangulat sora. Cearta a pornit din cauza parolei WiFi

Un tânăr de 18 ani a fost condamnat la închisoare pe viață pentru că și-a strangulat sora până a decedat. Băiatul a recurs la acest gest într-o ceartă pentru parola de la

Un tânăr de 18 ani a fost condamnat la închisoare pe viață pentru că și-a strangulat sora până a decedat. Băiatul a recurs la acest gest într-o ceartă pentru parola de la internet.

Kevon Watkins avea 16 ani în momentul în care și-a ucis sora, acesta a fost condamnat pe 2 august, după ce a fost găsit vinovat. Alexus Breanna Watkins a fost ucisă pe 2 februarie 2018, la vârsta de 20 de ani, în casa familiei din Macon, Georgia.

Tânărul a schimbat parola de la internet pentru a putea juca jocuri video fără ca restul familiei să îi afecteze conexiunea wifi. Acesta a intrat într-o ceartă cu mama sa, iar Breanna de frică ca fratele ei să nu devină violent i-a sărit în ajutor mamei.

Condamnat la închisoare pe viață după ce și-a strangulat sora. Cearta a pornit din cauza parolei WiFi

Kevon a strangulat-o pe sora sa timp de 15 minute și a elibarat-o doar în momentul în care au ajuns autoritățile la fața locului. A fost încercată resuscitarea fetei, însă era prea târziu. A fost declarată decedată câteva ore mai târziu la spital.

Tânărul nu a vrut să își ucidă sora mai mare, însă faptul că a strangulat-o reprezintă un atac grav, care a dus la decesul acesteia. Prin lege, acțiunile sale constituie omor criminal.

„Acest act de violență a dus la o tragedie de nerefuzat pentru această familie. Sper ca acest verdict și sentința să închidă ușa acestui capitol din viața lor și că vor putea începe să se vindece”, a declarat avocatul David Cooke.

„Spune-mi ce animal vezi în imagine, ca să îți spun ce fel de om ești”. Testul de personalitate ce face senzație pe inte... Heroină ascunsă sub prosoape și halate de baie. Aproximativ 400 de kilograme, în valoare de 40 de milioane de lire sterl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x