Antena Căutare

Condamnat sa joace poker pentru a inapoia banii furati

Un broker din Mexic, care si-a inselat clientii, are parte de una dintre cele mai ciudate pedepse pentru ilegalitatile pe care le-a comis.


John Rhinehart, avocatul lui McMaster, a declarat, pentru sursa citata, ca cel pe care il reprezinta nu are alta sursa de venit decat turneele de poker, de cand i-a fost interzis sa profeseze in domeniul sau.

McMaster, in varsta de 59 de ani, va avea posibilitatea de a parasi statul pentru a participa la turnee de poker. El va trebui sa restituie lunar 7.500 $, potrivit intelegerii. El poate fi condamnat in continuare la 12 ani de inchisoare, insa sentinta ii va fi amanata timp de sase luni, pentru a vedea daca este in stare sa stranga banii pe care trebuie sa-i inapoieze.

Daca nu va plati doua dintre "rate", pe parcursul celor sase luni, McMaster va trebui sa vina din nou in fata curtii, si va fi condamnat imediat pana la 12 ani de inchisoare.

Reportaj: "Explore the Romanian waiters" sau Fiti cu ochii pe chelnerii romani!... "Coincidente creative" apropiate brandului turistic al Romaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x