Antena Căutare

Confetti din documente confidentiale ale politiei, la parada de Ziua Recunostintei

Americanii care au participat la parada anuala de Ziua Recunostintei  din New York au descoperit ca printre confetti-urile aruncate pe strada se aflau si unele fabricate din documente confidentiale ale politiei.

Documentele au fost taiate fasii pe orizontala, motiv pentru care se puteau citi mai multe numere de securitate sociala, conturi bancare ale unor politisti, dar si nume. Se mentiona si numele lui Mitt Romney, intr-un document care facea referire la coloana oficiala care l-a insotit la una dintre dezbaterile din campania electorala.

Descoperirea a fost facuta de un student care a sesizat o televiziune locala. „Erau numere de telefon, adrese, numere de securitate sociala, numere de inmatriculare si apoi am gasit toate aceste rapoarte ale politiei”, a declarat tanarul.

Lantul de magazine Macy’s, care a aorganizat parada, a negat ca ar fi amestecat documentele politiei printre confetti, relateaza Huffington Post.

Foto: Newsday

Cel mai mare mall din lume va fi construit in Dubai... O ladita perfecta pentru Craciunitele tale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x