Antena Căutare

Constanta va gazdui un complex futurist cu balene ucigase

In doar cativa ani, nu va trebui sa mergem in afara tarii ca sa vedem spectacole cu balene ucigase, ci doar pana la Constanta.

Asta pentru ca, promit edilii locali, actualul delfinariu va ramane doar o amintire, iar locul ii va fi luat de un complex muzeal futurist si extrem de indraznet, cu mai multe bazine pentru o multime de specii marine.

In trei ani de zile, spun autoritatile din Constanta, astfel de spectacole vor exista si la noi. Edilii vorbesc despre complexul pe care il au, deocamdata, doar pe foaie ca si cum ar fi deja in constructie.

In acest moment, complexul din Constanta se poate lauda cu doua bazine in care dau spectacole delfinii Ni-Ni, Pei-Pei si Chen Chen.

Complexul, care se va intinde pe o suprafata de 13 hectare, va contine si o sectiune uriasa cu pasari exotice, o gradina botanica, observator astronomic si adaposturi pentru animale. Pretul este pe masura.

Foto: otosdenatureza.blogspot.com

Fotbalist lituanian, prins cu 162 de kilograme de hasis... O batrana de 75 de ani a lasat Georgia si Armenia fara Internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x