Antena Căutare

Controversă virală. Matematică i-a zăpăcit pe părinţii elevilor de clasa a IV-a. Tu știi cât face 2+2×2-2×2=?

Un banal exerciţiu de matematică i-a zăpăcit pe părinţii elevilor de clasa a IV-a, de la o şcoală din Craiova! Oamenii şi-au unit forţele pentru a-l rezolva pe grupul de socializare. Fiecare se credea cel mai deştept şi, după o dispută aprinsă, l-au dat afară din grup, culmea, pe singurul care a ştiut rezolvarea.

Un banal exerciţiu de matematică i-a zăpăcit pe părinţii elevilor de clasa a IV-a, de la o şcoală din Craiova! Oamenii şi-au unit forţele pentru a-l rezolva pe grupul de socializare.

Fiecare se credea cel mai deştept şi, după o dispută aprinsă, l-au dat afară din grup, culmea, pe singurul care a ştiut rezolvarea. Discuţia de pe WhatsApp a ajuns virală după ce fost postată pe facebook de o jurnalistă. Din ea se vede clar că, pe lângă dificultăţile la matematică, unii dintre părinţi au probleme grave şi cu gramatica. Vă invităm să urmăriţi discuţia incredibilă. Pentru autenticitate am păstrat ortografia.

Cât face 2+2×2-2×2=? Tu știi răspunsul corect?

Vezi clupul video pentru a afla cine a avut dreptate și care este răspunsuș corect.

SMURD, apel disperat către șoferi pe pagina de Facebook: "Când mă vezi în trafic, nu uita un singur lucru"... VIDEO - Pădurea aceasta respiră! Fenomenul a înspăimântat specialiștii, dar explicația a dus la o descoperire bombă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x